facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willes simskola

Willes simskola

About

Här på Willes Simskola så erbjuder jag både grupp och enskild simskola. Gruppsimskola för 4 - 10 åringar och enskild simskola för den som är intresserad.



"Vi är en lokal simskola som bedrivs på Eyrabadet i Örebro. Vi fokuserar på alla barns trivsel och blandar simträning med roliga övningar för att göra simskolan till en rolig aktivitet. För att det ska finnas en sim tjänst som passar ert barn erbjuder jag både grupp simskola och privatlektioner. Grupp simskolan har fyra steg med olika kunskaps nivåer för att barnen de simmar med ska ha snarlik kunskap och att alla barn ska känna sig bekväma i simskolan. På privat lektioner kan vi träna utifrån nuvarande kunskaper och man bokar in sina egna tider och efter första tillfället kan vi göra ett upplägg efter önskan och behov.Vi ses i simhallen!"
Address: Engelbrektsgatan 76, Örebro
Phone: 0700504911
City: Örebro



related searches:
Similar places near
Hagabadet Örebro Hagabadet Örebro 4 km Lagom bassäng för att lära sig att simma i. Själv vill jag att den ska vara djupare. ...
Reviews
Wille är otroligt engagerad och pedagogisk med barnen. Han varvar träning med lek och bygger på så sätt upp en fin vattenvana hos barnen och sonen som tidigare starkt ogillat vatten i ansiktet plaskar nu som en liten tumlare. Sonen har gått två terminer nu och vi är väldigt nöjda. Efter varje termin så har Wille även lämnat en individuell träningsplan fortsatt simträning hemma vilket är väldigt värdefullt.
Den bästa simskolan vi haft. Wille ser varje barn och får lätt med sig alla på de övningar dom gör
Comment on this business

to add Willes simskola map to your website;