facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willy:S

Willy:S
"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Bryggarvägen 5-7 , Tumba 147 30, AB, SE
Phone: +46 8 534 101 80
City: Tumba
Zip Code: 147 30



related searches: Willys Supermarket, Willys Sweden, Willys Barn, City Gross, Willy's near me, Mathem, Coop Sweden, Lidl Sweden
Similar places near
ICA Supermarket Solbo ICA Supermarket Solbo 2 km Tyvärr har ni förlorat en kund idag.Blev så otroligt dåligt och otrevligt bemött av e...
Reviews
Stor parkering och alltid gott om vagnar. Lätt och logiskt strukturerad butik. Största nackdelen är väl att träningspassen på våningen över låter som in i banken på eftermiddag/kväll. Sedan saknar man en manuell delikatessdisk, men priset är ju lägre därav.
Butiken Willys helt okej med bra utbud så det borde egentligen vara 3+ stjärnigt! Tyvärr dras omdömet ner pga följade 1: Infarten till parkeringen har 2st rejäla potthål som man riskerar att slå sönder underredet på bilen om man råkar köra ner i. Kanske inte Willys ansvar men bör ändå påpekas. 2: Som vanligt saknar vissa människor respekt för andra och utnyttjar P-platser för Personer som har funktionsnedsättning Handikappade av ren j*vla lathet!! jag sitter själv i rullstol och har en rullstolsrobot på passagerarsidan bakom mig som förare som kräver sitt utrymme vid i/urlastning, att parkera på en vanlig P-plats är omöjligt för mig så när människor utan tillstånd och behov ställer sig på våra platser så förlorar alla butiker, inkl Willys, mig som kund. Återigen, inte Willys fel på något sätt men värt att påpeka.
Många bra erbjudanden, men också många skräp produkter, det gäller att veta vad du köper.
Det är ett bra upplägg.för den som är trött man bara går o går ock när man går förbi nåt man ska ha så lägger man i det i vagnen .behövs ingen nota.
När dom börfäller efter 5min på parkering för att jag inte ställt in pskiva så har dom inte kvar mig som kund.
Fungerar som dagligvaruhandel ngt. småtomt i hyllorna.
Bra butik och bra priser. Trevlig personal med bra service.
Suverän kött avdelning och bra ordning i hela butiken men som jag sagt förut så saknar vi som har svårt att gå någonstans att sitta och vila en stund.
Bra sorterad butik. Bäst på hemleverans också!
Det mat affär bara köpa mat
Comment on this business

to add Willy:S map to your website;