facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Strandgatan 32, 52331 Ulricehamn
Phone: 0321-298 70
es.sylliw@ofni
City: Ulricehamn
Zip Code: 52331


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Willys ulricehamn age, Willys Ulricehamn jobb, Willys Hemma Ulricehamn, Coop Ulricehamn, Willys erbjudande Ulricehamn, Lidl Ulricehamn, Willys online, Willys Plus
Similar places near
ICA Tornet Ulricehamn ICA Tornet Ulricehamn 384 meter Stor och välsorterad affär. Lätt att hålla avstånd.
Smaka på Ulricehamn Smaka på Ulricehamn 453 meter Mat, glädje & Åsunden! Välkommen på den lokal matfestivalen i gemytliga Ulricehamn. P...
Reviews
En butik med ett bra utbud som ofta har bra erbjudanden.
Bästa personalen i synnerhet A dreas och Michael
Utbudet är inte så stort som jag hade önskat men det mesta finns och priser är relativt låga. Minus för att swich inte tas emot
Ok utbud för basvaror. Dock alltid lite personal. Man har 4 kassor men allt som oftast 1 öppen. Även vid 16tiden då det är som mest folk. Satsa på själv scanning så skulle jag handla betydligt oftare.
Trevlig personal hjälpte gärna till . Handlar normalt hos Willys Borås, trodde att samma priser gäller för pluskund oavsett var man handlar!!! Det som kommer på mejl med veckans erbjudande gäller inte i mindre butiker, känns lite oseriöst, när det inte går att handla i Borås. För detta blir det ... Ulf E
En lokal Willysbutik. Lite mindre sortiment och lite mer vanligt prisläge jämfört med de större Willys. Men, det är ändå en välsorterad, välskött affär med trevlig personal och låga priser.
Liten trevlig butik. :
Bra butik med bra sortiment, fin fruktavdelning.
En bra butik med allt man kan behöva. Har handlat här sedan 2008 och det har funkat kanon. Bra sortiment och mycket trevlig personal. Alternerar mellan LIDL i Ulricehamn och Willys. Nöjd kund!
Bra utbud, hög servicenivå. Bra priser!
Comment on this business

to add Willys map to your website;