facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Brogatan 23A, 57141 Nässjö
Phone: 0380-311910
City: Nässjö
Zip Code: 57141



related searches:
Similar places near
Coop Konsum Nässjö Coop Konsum Nässjö 705 meter En av dem sämre coop butikerna jag har varit på. Kändes sunkig och sliten. Fanns inge...
Annebergs Servicebutik Annebergs Servicebutik 1 km Vi tillhandahåller de vanligast förekommande livsmedlen och därtill Apoteksombud, str...
Reviews
Hade gärna sett en större mängd svenska varor men förhållandevis bra utbud i butiken
Billigare än jag trodde. Fler än bara jag som är chockade över vad det kostat när man betalt och inser att det blev billigare än man trodde.
Handlade en lördag mitt på dagen. Inga "blipp" fanns och inga kundkorgar med hjul. Håll koll och gör det enkelt för kunden. Många missnöjda som väntade i entrén på blipp. Bättre kan ni!
BÄSTA MATBUTIKEN, TREVLIGASTE PERSONALEN, KUNNIGA MEDARBETARE.
En god branschkollega till draken på andra sidan järnvägen
Inte större skillnad än andra Willys
Näst bästa matvaruhuset och tredjeplats till personalen i vänlighetsligan.. Ett tips. Köp lunchboxen som barnens lördagsgodis. Det blir succé. Affären är nästan i klass med Lidl. Men bara nästan. Om ni tänker er vasaloppsstarten så är Lidl i första startled. Willys kanske i fjärde, Ica i sjunde tillsammans med Coop. Kanske till och med åttonde på Ica och Coop.
Butiken jag gillar mest och handlar matvaror veckovis. Rusta,ÖB,Granngården,mf ligger bredvid.
Jag nekades köpa snus för att min dotter på 17 inte hade leg med sig. Har varit kund länge men nästa gång blir det Ica istället
Alltid bra ställe att handla på
Comment on this business

to add Willys map to your website;