facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Västra Järnvägsgatan 1, 57341 Tranås
Phone: 0140-386160
City: Tranås
Zip Code: 57341



related searches:
Similar places near
Coop Tranås Coop Tranås 644 meter Helt okej priser för att vara COOP. Lätt att hitta med okej personal i kassan de gång...
Mårdstorps Gård Mårdstorps Gård 16 km På Mårdstorps Gård föder Oscar och Lina Westman upp svenska lantraser efter devisen “...
Svenssons Torghandel Svenssons Torghandel 18 km Vi säljer kryddor och te på olika marknader och torg. Vi finns varje lördag i Jönköpi...
Reviews
Bra ordning på varorna, alltid fräscht vid frukt och grönt! Trevlig personal.
Bra utbud till rimliga priser.
Bra affär fräscha varor och rent o fint. Fanns allt man behöver
Bra parkeringsmöjligheter gratis : Precis vid tågstationen så det är enkelt att handla på väg hem eller till jobbet. Generösa öppettider. Välsorterad butik med stans mest konkurrenskraftiga priser. Ligger i ett litet "köpcentrum" så du hittar andra affärer under samma tak. Praktiskt! Har du bråttom? Välj självskanning! Ingen kö, och du är in och ut ur butiken på 5 minuter om så skulle behövas. Vill du ta god tid på dig, så går det också bra. Ingen stress varken i kassan eller på parkeringen, då det alltid är nära till bilen.
Bra priser , är nog den billigaste kedjan just nu
Bra affär att handla livsmedel i och annat gott..
Bra sortiment, bra priser, bra personal, stor parkering på baksidan med hiss och när det numera även finns handscanners på plats anser jag inte att det finns något som drar ner på betyget. Stort plus att man kan koppla körkortet till deras system för att använda deras handscanners.
Alltid bra. Stort sortiment. Man behöver inte springa till andra butiker för att någon vara saknas. Bra priser.
Det har fått självscanning. Det är positivt. Annas handlar jag väldig sällan här. Tex. Snabb hanlig godis, bröd, en liter mjölk. Men jag skulle kunna tänka mig att testa när de har självscanning.
10 pers i butiken.. 15 pers i den enda öppna kassan. Standard här
Comment on this business

to add Willys map to your website;