facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Baldersgatan 27, 76150 Norrtälje
Phone: 0176-767 30
City: Norrtälje
Zip Code: 76150


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: lidl norrtälje, flygfyren norrtälje, coop norrtälje
Similar places near
Coop Forum Norrtälje Coop Forum Norrtälje 235 meter Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för...
Norrtälje Grossen Norrtälje Grossen 292 meter En ny butik, Norrtälje Grossen AB, med ett koncept i Norrtälje kommun där marknadsför...
PaleoBoxen PaleoBoxen 2 km HTD Group AB levererar prenumerationstjänsten Paleoboxen. Mat utan gluten, mjölk, til...
Stora Coop Norrteljeporten Stora Coop Norrteljeporten 2 km Sluta sälj den här Mondelez-skiten! Blir Lidl i fortsättningen
Reviews
Bättre priser än konkurrenterna men lite höga ändå. Lidingö`s Willys har ont om varor så man får åka till andra affärer för att komplettera. Det slutar med att vi åker direkt till konkurrenterna för att slippa kompleteringshandla. Mycket tråkigt.
Känns som att gå i nått slags lager medans man letar efter varor som ej finns. O konstant avstämning i kassorna, men trevliga kassapersonal
Hej vad gör ni ??!!!!!!!!!. Jag vart helt ställd! NI har byggt/möblerat om. Men va bra det har blivit , luftigare man behöver inte gå genom hela butiken, utan det finns närmare väg till kassan. Nu skulle jag handla mera . Så det blev lite förvirrad letande. Men kommer säkert bli bra när man vant sig.
Har länge veckor tänker de bygga om sen extrem röra skulle ta dubbelt så lång tid så jag gav upp
Tråkigt bemötande av folk i kassan som ifrågasätter min könstillhörighet pga av mina mellannamn när de endast ska kolla på mitt födelsedatum när jag ska köpa snus. Bra utbud på varor dock.
Bra butik med ganska låga priser, många egna produkter.
Varför har ni så dåligt utbud av glutenfritt hårt bröd?
Stadig butik dock så är alla varor på helt nya ställen sen 25/1-23. Lycka till med att hitta någonting!
En ok Willys de höll på att göra om men kommer bli bra
Det var bra dom hade allt jag behövde livsmedel och hygien artiklar och inte minst mycket bra service stort plus
Comment on this business

to add Willys map to your website;