facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys Göteborg Mölndalsvägen!
Hos oss hittar du ett brett och varierat sortiment med prisvärda basvaror och fräscha färskvaror. Här finns all mat du behöver till såväl helgmiddagar som till mer vardagliga måltider. Extra stolta är vi över vårt fina färskvarusortiment med ett stort urval av frukt och grönt, kött och bröd och våra många ekologiska varor. Men det bästa av allt är de låga priserna och vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse!
Våra butiker är märkta med Bra Miljöval. Det är Naturskyddsföreningens märkning för butiker med ett stort utbud av ekologiska och miljövänliga varor och ett seriöst engagemang i miljöfrågor.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Södra Kyrkhultsvägen 3, 29332 Olofström
Phone: 0454-383860
City: Olofström
Zip Code: 29332



related searches:
Similar places near
Lidl Olofström Lidl Olofström 296 meter En bra butik med bra priser, trevlig personal och helt ok utbud.
Podee Thailivs Olofström Podee Thailivs Olofström 354 meter Asiatiskt livsmedel
Montian Thai Livs Montian Thai Livs 354 meter En affär med olika smak från Asien
Maxi ICA Stormarknad Maxi ICA Stormarknad 524 meter Bra utbud men alldeles för dyrt. Dessutom är det väldigt rörigt och dåligt skyltat sp...
Reviews
Jag trodde att willys var lika över Blekinge.. men Willys olofström säljer inte samma varor som Ronneby, Karlshamn, och Sölvesborg.. Kommer inte handla mer där.. Kör helre ner till Sölvesborg..
Så enkelt att handla här sen de började med självscanning. Innan drog jag mig för att gå in för det var alltid kö som tog sin tid.
Bra sortiment och priser. Hjälpsam personal
Bra utbud och trevlig personal
Trevlig personal. Minus är att man har svårt att hitta där även om det är skyltat. Känns lite smutsigt men är inte det ändå. Behöver byggas ut för att det ska bli bättre plats. Trångt i gångarna
Har utvecklats till det bättre, det senaste året, lite dålig koll på salladsbaren...
Gillar affären , viss personal i kassan otrevlig man. Köpte 2 solbulle som var riktigt torra, inte nybakade som var tråkigt . Plus för handla online
Trevlig personal och bra priser! Varorna kändes dock inte så genomtänkt placerade, lite rörigt, men kan bero på att jag inte varit i affären så många gånger med
Mycket bra butik och trevlig personal
Dom hade dom kräftorna jag sökte. Fanns ingen annanstans.
Comment on this business

Directions to Willys with public transportation


Läkarstationen Olofström 80 meters
600
630
681
682
Olofström Bussterminal 150 meters
561
562
600
630
681
682
Ekhagsvägen 240 meters
600
630
681
Ö Ringvägen 280 meters
682

to add Willys map to your website;