facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Linnégatan 42, 21614 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: 040-165430
City: Limhamn
Zip Code: 21614


Opening Hours

Monday: 07:00 - 21:00
Tuesday: 07:00 - 21:00
Wednesday: 07:00 - 21:00
Thursday: 07:00 - 21:00
Friday: 07:00 - 21:00
Saturday: 07:00 - 21:00
Sunday: 07:00 - 21:00


related searches: Willys supermarket, Willys Jeep, Willys cars, Willys Jeep 2022, Willys-Overland, Willys Jeep 2021, Willys Jeep for sale, Willys Jeep Wrangler
Similar places near
Ostboden på Limhamn Ostboden på Limhamn 128 meter Bra sortiment och Bra priser mycket trevlig och kunnig personal
ICA Nära Limhamn ICA Nära Limhamn 766 meter Jättetrevlig personal och bra sortiment och alltid frächa grönsaker/frukt
Fisk och Skaldjur - Grossistpriser till privatpersoner Fisk och Skaldjur - Grossistpriser till priv... 890 meter Satt en handskriven lapp på dörren att det var stängt denna dag. Var där ca klockan 1...
Coop Limhamn Sjöstad Coop Limhamn Sjöstad 1 km Var bra i början men nu hittar man ofta gamla produkter speciellt vid grönsaksavdelni...
Reviews
En trevlig, ren fin och välskött butik. Trotts sitt centrala läge mitt i Limhamn är det lätt att hitta en parkeringsplatts då butiken har ett eget parkeringsgagarage. Personalen är trevlig och hjälpsam och man känner dig genuint välkommen här. Sortimentet är som i alla Willys butiker brett och allt vad du behöver för en dräglig vardag det finner du här
Berövligt 7st i kö till kassan och ingen sade något. Jag sade till igen kan ni öppna en kassa till. Det borde kassörskan själva inse att hon behövde hjälp.
Första gången för mig. Men det blir säkert fler gånger
En matbutik som säljer olika typer av livsmedel till konkurrenskraftiga priser. Ris, pasta, kött, mjölk, räkor, toalettpapper. Allt man behöver för att ta sig igenom vardagens slit. Vill man ha guldkant på tillvaron kan man gå över vägen och handla på Ica, där är det lite finare och varorna är lite dyrare. Men nöjer man sig med ett enkelt liv duger Willys gott.
Onödigt långa köer "Plockepersonalen" blockerar för kunderna i butiken
En bra butik som har det mesta. Trevlig personal också
Varenda gång jag väljer att handla hos er så ångrar jag mig snabbare än jag hinner blinka. Så otrevlig personal som verkar vantrivas och hatar andra människor. Sista gången jag var hos er idag. Ses aldrig igen, hejdå.
Bra priser, samt trevlig personal Ida
En stjärna för två eller tre trevliga personal. En till till bra utbud. De resterande stjärnorna förlorar ni på grund en mycket otrevlig kassörska som är alltid sur och hälsar inte tillbaka när man hälsar. Att bemöta kunder vänligt är mycket viktigt för butiken. Ett leende är väl bra!
Det var en bra affär. Har mycket billigare mat varor.
Comment on this business

Directions to Willys with public transportation


Malmö Limhamn Centrum 80 meters
34
4
9
Malmö Linnéskolan 160 meters
34
4
Malmö Limhamns torg 250 meters
34
Malmö Hyllie kyrkoväg 260 meters
4
9

to add Willys map to your website;