facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Åkerbygatan 9, 74537 Enköping
Phone: 0171-415880
City: Enköping
Zip Code: 74537


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Willys Jeep, Willys cars, Willys-Overland, Willys Jeep Wrangler, Willys Jeep models, 1945 Willys Jeep, Willys Jeep history, Willys Jeep Price
Similar places near
Tigris Livs Enköping Tigris Livs Enköping 1 km Bra utbud av frukt och grönt
Handlar'n Handlar'n 1 km
Ica Västerhallen Ica Västerhallen 2 km Som en supermarket mest är, Ica med dyra priser
Stora Coop Enköping Stora Coop Enköping 2 km En trevlig butik, men som många människor alltid väljer att handla på Coop, så finns ...
My little Gardenhouse My little Gardenhouse 2 km Jag frågar på en torsdag om det går att beställa en tårta med kort varsel. De svarar ...
Sandras Tårtor Sandras Tårtor 10 km Välkommen till min nya hobby! Tårtor!!
Reviews
Handikappade toaletter, som jag själv är det så betyder det mycket även in och ut gång öppnar sig . Bra utbud, finns det mesta av mat utbud mm. Dyrare än förut men håller sig lite under maträtterna Ica Coop Mvh Görel Wallström
Mycket bra kvalitet på grönsakerna samt fräscht och välplanerat. En av de bästa matbutikerna i Mälardalen. Kanske inte största utbudet men ordning samt enkelheten att handla gör att den hamnar på en topplacering. Fräscht, snabb handlad och trevlig personal.
Det här är en trevlig Willys-butik. Personalen hälsade och jag blev väldigt trevligt bemött. Det fanns gott om plats och var lätt att hitta. Jag var ute efter veganskt utbud och de hade mycket smörgåspålägg och flera av sorterna bland naturgodiset hade mjölkfri choklad.
Varför har ni självscanning om jag ändå får full avstämning. Hjälp då till med varorna.
Är väll okej vid rätt tidpunkt annars kan det vara svårt med parkering
Kul att handla på Willys, alltid fräsch och billig frukt och lösviktsbröd slår Maxi lätt Synd dock att lättöl på flaska/back nu tagits bort. Vill man ha billig öl är det Liedl som gäller.
Var där förra veckan, jättefin och stor affär! Mycket bra utbud! Mycket bra service! Fick hjälp utav en otroligt trevlig kille…tror han hette Fredrik. Han var mycket kunnig trots att han var rätt ny på jobbet.
Bra utbud, trevlig personal. Stor parkering
Gjorde bara en snabbtitt här och lånade faciliteter. Återkommer gärna, då personalen upplevdes som trevlig.
Fullständig katastrof med trängsel mellan kassorna, varför i hela friden har två kassor öppna mittemot varandra när det är trångt mellan kassorna. Nu i Corona tider måste man som ansvarig se till att avstånd hålls. Mer utrop i högtalare och bättre skyltat .
Comment on this business

to add Willys map to your website;