facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Sorterargatan 23, 16250 Vällingby
Phone: 08-557 653 50
City: Vällingby
Zip Code: 16250


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Jeep Willys, Willys cars, Willys Wagon, Willys-Overland, Willys truck, Willys MB, Willys jeep for sale, 1945 Willys Jeep
Similar places near
Konaz Food Fresh AB Konaz Food Fresh AB 1 km En trevlig liten matbutik med sortiment från huvudsakligen mellanöstern. Ett utmärkt ...
Polmarket Vällingby Polmarket Vällingby 2 km Har stort Polskt utbud naturligtvis.
City Gross City Gross 2 km Stort utbud av det mesta och alltid trevlig personal i charken. Bröd- och grönsaksavd...
Reviews
Willys är Willys. Det här är en av de mindre varianterna och fungerar helt okej. Lite trista lokaler och ofta väldigt utplockat. Känns många ggr som att leveranser inte har kommit och hyllor gapar tomma. I synnerhet lösgodiset är konsekvent utplockat med mängder av tomma lådor oavsett veckodag eller tid på dygnet. Trevlig personal som inte gör så mkt väsen av sig men självklart hjälper till när man frågar.
Använde självscann. Handlade för 1600kr. Plötsligt kom en kvinna från personalen ganska knubbig med ljust färgat hår fyllda läppar och lösögonfransar i ca 35 års åldern och respektlöst började utföra någon typ av kontroll och efter att skannat några varor med ovänlig ton sa till att alla våra varor ska skannas om i kassan för att något inte stämde. Jag förklarade att detta kunde bero på att jag scannat 2 chipspåsar med samma pris men olika smak på samma streckkod. Hon fortsatte att hävda att vi behövde skanna om alla varor i kassan och ville ej diskutera något. Som sagt alla varorna var skannade och en tredje del av varorna var packade in i en påse. Det hela upplevdes väldigt förnedrande för att det sköttes helt fel av henne. När allt var skannat och beloppet stämde förklarade hon att det hela berodde på chipspåsarna som jag sa från början. Hon bad aldrig om ursäkt eller att det tog dubbelt så lång tid för kunden. Oacceptabelt!!! Det var andra och sista gången jag handlade här!!! Rekommenderas ej!
Beställde mat och chauffören påstår att han försökt ringa mig, men jag hade inga missade samtal. ANDRA gången detta sker nu. Sen ringer en otrevlig, spydig människa från kundtjänst och säger åt mig att ”du borde svara i telefonen nästa gång” och gör ingenting för att hjälpa mig få min leverans utan påstår att chauffören bestämt säger nej till att komma tillbaka. Otrevliga, oseriösa lallare. Kommer ALDRIG mer beställa härifrån igen, eller handla på Willys. Ni förlorade en trogen kund!
väldigt bra butik men elefanten i rummet är ju självklart de faktum att den skulle gått i konkurs utan alla elever som handlar där på rasterna
Jag vet inte vad man ska säga, det är en Willys butik, dom har blivit rätt dyra, men har allt man vill, ja, ha.
Bra utbud av generella och egna varumärken. Extra erbjudande om man är Plus-kund. Relativt välfyllda hyllor även om de inte frontar varorna.
Min favorit butik mycket bra priser om man jämför med Coop tvärs över
Stor och fräsch butik med bra urval av produkter inom ett lagom prisklass.
Liten butik med begränsat sortiment och en PANT-maskin som knycker ca 5% av alla burkar. Undrar var alla dessa pengar tar vägen...!
Bra ställe att handla på. Vissa produkter är lite billigare än på Willy's Fridhemsplan...
Comment on this business

to add Willys map to your website;