facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wilobokens Gård AB

Wilobokens Gård AB

About

Butiken har öppet 11.00-17.30
Dagis har öppet 6.30-17.30

Story

Butiken har öppet 10.00-17.00
Dagis har öppet 6.30-18.00

Address: Norrmans Sträde 1, 289 41 Broby, Sweden
Phone: 0738549303
City: Broby
Zip Code: 289 41



related searches:
Similar places near
Östra Göinge kommun Östra Göinge kommun 1 km Det här är Östra Göinge kommuns officiella sida på Facebook. Ställ gärna frågor och k...
Young Innovation HUB Östra Göinge Young Innovation HUB Östra Göinge 1 km Young Innovation HUB Östra Göinge finns till för att möjliggöra ungas kreativitet, en...
Reviews
Trevlig personal. Prisvänligt
Sveriges bästa hunddagis, omtänksam, kompetent och min hund längtar dit. Fast hon är annars blyg och inte så intresserad av hundkontakt.
Dåligt pensionat. Lämnar hunden i förtroende till dessa människor men aldrig igen! Trots två allvarliga händelser med min hund som påverkat min hund negativt både fysiskt och psykiskt hörde de inte av sig till mig utan fick reda på de vid hämtning.
Fick ingen bra upplevelse här. Min hund blev biten utan en annan hund vilket gjort min hund halt. Fick ingen information om detta förrän vi hämtade hunden. Dessutom har min hund mått dåligt och skällt sig hes och har ännu inte fått rösten tillbaka 5 dagar senare. Detta har aldrig hänt på tidigare hunddagis/pensionat. Kommer inte komma hit igen utan åker hellre en längre sträcka till pensionat jag vet att min hund mår bra på!
Vet flera som inte heter Wiloboken som är mycket nöjda med Wilobokens gård och jag hoppas att också dessa kunder delar med sig av sina erfarenheter och upplevelser av att ha sin fyrbente vän hos omtänksamma, kunniga och engagerade människor på deras flockdagis.
Fantastiskt hunddagis som tar väl hand om min vovve! Frida är mycket nöjd över vistelsen på dagiset!
Vår golden Kenzi tycker Wiloboken är bästa stället i världen
Vänlig personal som är jätte duktiga.
Trevlig hundhall att hyra!! Dagis och butik!!
Världens bästa hunddagis!
Comment on this business

to add Wilobokens Gård AB map to your website;