facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Winbergs Krog, Vaxholms hamn

"Med bästa läget i Vaxholm. På kajen! Sommarkrog, bar, grill, glass, dagens lunch mm!Under sommarsäsong kan öppettider variera beroende på väder och vind. Välkomna!"
Address: Hamnplan, 185 32 Vaxholm
Phone: 08-54132068
City: Vaxholm
Zip Code: 185 32


Similar places near
Kabyssen Kabyssen 69 meter Vi tog in 3st tonfisk men det var nog den senigaste tonfisken någonsin. Ingen av oss ...
Hamnkrogen Vaxholm Hamnkrogen Vaxholm 152 meter Både jättebra lunch och a la carte, samt riktigt trevlig personal..Rekommenderas varm...
Daisy´s (Parkgrillen) Daisy´s (Parkgrillen) 471 meter Riktigt god mat , vi tog spett och pommes med tzatziki och lite stekta grönsaker . Vi...
Reviews
Helt okej pris och smak på hamburgare, lite mycket lök på. Trött personal men jobbade på rätt snabbt ändå. Enorm och god mjukglass. Rekomenderas!! Vackert sitta med utsikt i hamnen. Fast just ikväll skymdes utsikten av Jan Emanuel's lilla "jolle" RED.
Trevlig och välkomnande personal! Har kommit hit i flera år och maten är alltid god. Bordet bredvid oss var väldigt otrevliga men personal hanterade det som kämpar! Rekommenderar varmtMat: 4/5
Vi glömdes bort. När vi påpekade detta fick vi snabbt in vår pannbiff. Den var rosa inuti. Enligt kocken var den genomstekt!! Det var den inte!! Vi fick en annan maträtt istället. Tyvärr var ingredienserna få. Kan inte rekomendera detta ställe!
Smakrik och fräsch mat i trevlig miljöMat: 5/5
En av de bästa veganska burgarna som jag ätit. Grymt bra mat, alla vid bordet var väldigt nöjda med sin mat. Toppen att man får ha med hunden där också.
Underbart läge, riktigt bra mat, god pilsner. Prisvärt, blir inte mycket bättre.
Trevligt bemötande och snabb service! Supergod mat dessutom :
Jätte trevlig personal och så god mat. Rekommenderar det verkligen!!
Beställde Fish and chips och fick den serverad på en brun papperstallrik. Såg ut som två bitar fisk från Findus på en hög av pommes med lite isbergssallad. Priset var 105kr, det man betalar för är kort och gott platsen precis vid kajen. Men supertrevlig tonåring som tog betalt!
Uppenbart att hamburgerrestaurangen inte har någon konkurrens. En av de sämre hamburgarna jag ätit. De har inte hängt med i utvecklingen och kvalitetshöjning hos andra hamburgerkedjor. Hoppas på bättring.
Comment on this business

to add Winbergs Krog, Vaxholms hamn map to your website;