facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wittsjö Golfklubb

Wittsjö Golfklubb

About

Välkommen till Wittsjö Golfklubb.
En pärla i norra Skåne!

Story

Klubben för dig som inte bara vill spela, utan även trivas! Här spelar du golf på en spännande skogsbana som passar nybörjare såväl som singelhandicapare. Banan ligger mysigt inbäddad i ädel lövskog och varje hål är som ett nytt äventyr som öppnar sig. Så ge dig ett par timmars underhållning på vår vackra bana, vi lovar att du inte ångrar dig!


Address: Ubbaltsgården, 28268 Vittsjö
Phone: 0451-226 35
City: Vittsjö
Zip Code: 28268


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 14:30
Saturday: 08:00 - 14:30
Sunday: 08:00 - 14:30


related searches: Ängelholms Golfklubb, Akagardens golfklubb, Araslöv Golf, Perstorps GK, Söderåsens GK, Perstorp GK
Similar places near
Wittsjö GK Wittsjö GK 337 meter Trevlig bana. God mat
VSKF VSKF 3 km Vittsjö skytteförening Vi har skytte med de flesta vapen från Luftpistol/luftgevär ti...
Reviews
Mycket trevlig anläggning med alla faciliteter man kan förvänta sig. Banan är knepig - inte så lång, men smal och man tjänar nog på att spela minst en gång innan man spelar tävling där så man kan planera sitt spel lite bättre än vad jag kunde.
Fantastiskt fin och rolig bana. Banan är kort men kräver välplacerade utslag för att få bästa vinkel mot green och inspel med hög precision för att pricka de förhållandevis små greenerna.
Väldigt fint läge. Skulle kunna bli så bra, men tyvärr dras helhetsintrycket ner då maten inte håller så hög klass. Mycket begränsat urval. Personalen är ”ok”, varken mer eller mindre. Skall man bara äta en lunch så är min rekommendation att ni väljer annat ställe.
Otroligt gästvänliga och rolig bana. Teknisk med fantastiska greenområden. Bor i jättefina stugor. En ordentlig frukost fanns inställd i kylskåpet när vi checkade in. Stora pluspoäng! Åker garanterat tillbaks nästa sommar. Stort tack!
Mycket trevlig och välskött bana med fantastisk servicemind personal 5 stjärnor till alla....
Härlig matchspelsdag mellan Wittsjö och Bokskogen avslutades med god mat i restaurangen.
Mycket bra och rolig golfbana! Mycket bra övernattningsmöjligheter och boende! Underbar natur och stämning på klubben!
Fantastisk höstrunda, banan är som bäst just en sådan här höstdag!
Mycket gott, vällagat och fräscht i krogen! Restaurangen smakfullt ! nyrenoverad. Trevligt också att se Ingemo tillbaka i chefandet
Hej, som golfare så försöker vi alltid använda golfrestaurangen på våra resor. Den 12 augusti besökte vi er restaurang för lunch något som vi djupt ångrar. Dagens rätt 190:- för två personer bestod av en liten sallad, 4 skivor stekt fläsk, 4 potatisar, några inlagda gurkor samt en sås som inte hade någon smak. En sak är säker att vi kommer aldrig tillbaka till Wittsjö golfrestaurangen och vi kommer inte heller rekommendera restaurangen till andra golfare. Rent ut sagt urusel mat. Missnöjd restaurangbesökets, Jon Stierngranat
Comment on this business

to add Wittsjö Golfklubb map to your website;