facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wrap My Car

Wrap My Car

Story

Vi på Wrap My Car är ett service företag som erbjuder helfoliering och montering av solfilm på alla bilmärken och årsmodeller.

Vi erbjuder service tjänster både för stora och små företag såväl som privatpersoner.
Vårt mål är att hjälpa kunden skydda lacken på sin bil från bland annat stenskott och mindre skråmor/repor orsakade genom allmänt slitage, dessutom vi får dig och ditt företag synas ute på gatorna.

Med hjälp av monterad solfilm även skydda mot värme och insyn.

Eftersom vi lägger stor vikt på att hålla högsta möjliga kvalitet kan vi på Wrap My Car lämna en trygghets åtgärd till kunden i form av två års garanti på det utförda arbetet.

Vi hjälper er synas på gatan, vi tar alltid hand om våra kunder både som privat person eller företag.

Vi utför:

Solfilm
Foliering / Wrapping
Dekalmontering
Polering
Toning av lyktor
Polering av lyktor

Välkommen !



"Vi erbjuder tjänster inom foliering, bildekor, reklam, ppf/stenskottsfilm och solfilm. Vi håller till i Västerås men har självklart möjlighet att utföra arbeten på annan ort åt företagskunder!"
Address: Brandhovdagatan 18, 72135 Västerås
Phone: 0764050227
City: Västerås
Zip Code: 72135



related searches:
Similar places near
Skandinavisk motoroptimering Skandinavisk motoroptimering 96 meter Allt har gått fel, förutom att a-traktorn går i 30 som den ska. Utlovade 1-2 dagar bl...
SAM Bilverkstad SAM Bilverkstad 239 meter En liten mkt bra o personlig Bilverkstad. Med lång bra erfarenhet.
JWSR Folie & Solfilm JWSR Folie & Solfilm 278 meter Grym service, och vassa på det dom gör!
Extreme Tuners Sweden Extreme Tuners Sweden 5 km Återförsäljare för Extreme Tuners delar till många prestanda bilar.
Rydell Motorsport Rydell Motorsport 5 km Välkommen till Rydell Motorsport! Professionell motoroptimering! - Skräddarsydda mju...
Glaskedjan i Västerås Glaskedjan i Västerås 8 km Fick hjälp med att få ett stenskott lagat, snabbt och bra. Trevlig personal
Reviews
Vill man ha sjukt bra service och ett toppresultat då lämnar man in bilen till Alex på AP Wraps så är det bara. Snabbt smidigt och prisvärt men det är framförallt servicen och resultatet som som är enastående Tack för ett grymt jobb jag kommer återkomma!
Väldigt nöjd med stenskottsfilmen på bilen. Snabb och smidig service. Trevlig personalTjänst: Färgskydd
Ringde för råd och eventuellt boka tid för bilen men fick sånt dåligt bemötande av Alex - oschysst attityd och tråkigt beteende. Så glad att jag inte bokade en tid med honom. Det finns andra som är mer professionella, trevligare och har bättre pris. Jag rekommenderar inte detta ställe!
Otroligt duktiga och pricksäkra killar. Gjort PPF på min Porsche och allt är riktigt bra gjort. Trevligt bemötande och håller tidsramarna till skillnad från Toplayer ute på tunby torp. Det är till dom här killarna jag lämnar mina bilar i fortsättningen.
När väl folien åkt av ser vi hur värdelöst detta företag arbetar, repor överallt efter kniven som självklart dolts. Fick avdrag när jag lämnade tillbaka bilen så dubbla summan om ni har en ny bil innan ni lämnar över till skojaren!
Mycket snabb och effektiv service samt med ett utmärkt resultat! Jag är supernöjd
Jag fick min Ford Mustang stripad. Väldigt bra jobb utfört av tillmötesgående proffsig personal. Jag kan verkligen rekommendera företaget.
Mycket serviceinriktade och bra jobb. Nu har jag finaste bilen i byn!
Extremt nöjd,lämnade in cross bussen en sprinter,axel gjorde en egen design som var magisk,vart mycket bättre än jag vågat drömma om,trevlig kille o diskutera med ,så jag kan med gott samvete rekommendera detta företag/mvh Henrik
Otroligt trevliga och ett grymt bemötande redan från första kontakt! Enkla att ha och göra med och ett fantastiskt utfört arbete. Rekommenderar starkt!Tjänst: Tonade fordonsrutor
Comment on this business

to add Wrap My Car map to your website;