facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wreta Motor AB

Wreta Motor AB

About

Svensksålda kvalitetsbilar

Story

Handel inom svensksålda kvalitetsbilar

Address: Skogsvallsvägen 7, 74335 Storvreta
Phone: 0184187000
City: Storvreta
Zip Code: 74335



related searches: Stockholm Bilbolag AB
Reviews
Bra o kunnig bilhandlare. Fick ett väldigt bra bemötande o superbra service. Tack för den fina Toyota Hiluxen!
Totalt oseriös försäljare. "Varningens finger" Ditlurad 2 ggr, andra gången med div åtgärds löften. Inget att göra affär med!!
Körde över 40mil till en bil som skulle vara helt skadefri. Det var den verkligen inte. Många recensioner ser ut att vara skrivna av fejkade konton. Endast en recension och den är med 5 stjärnor på detta stället. Se upp för denna stereotypa bluffhandlaren. Avråder starkt köp från detta ställe.
Köpte en bil som gick bra när vi provkörde men som sedan visade sig ha fel på växellådan. Fick lämna tillbaka bilen efter 1 vecka. Allt gick smidigt och jag fick pengarna tillbaka nen rekommenderar inte denna bilfirma.
Vi åkte 40 mil tur och retur för att titta på en ”fin och väl omhändertagen bil” enligt annonsen. Den hade plåtskador, rost, var dåligt bättringslackad, hängande lister kring fönstren, full i djurhår och allmänt skabbig. Inget som syntes på bilderna på blocket. Välj en annan bilhandlare!!!
Service av högsta kvalité! Hämtade upp mig på stationen och påväg till bilfirman fick jag en liten rundtur genom Uppsala samt lite tips på både attraktioner och matställen. Själva bilaffären gick också smidigt utan krångel, väldigt ärliga och pålitliga. Kommer definitivt köra 600km igen när det är dags för nästa bil!
Jag köpte en xc70 från denna firma, ringde innan och förklarade att jag hade cirka 25mil enkel resa och ville därför veta ifall det finns skavanker eller något jag bör veta kring bilens skick samt historik. Säljaren gav en mycket grundlig och detaljerad information kring bilen, historiken och tidigare ägare. Han skickade även bilder jag bad om enligt önskemål. Väl framme möttes vi av en mycket trevlig säljare som presenterade sig och bjöd på kaffe samtidigt som vi gick igenom bilen. Volvon var i princip exakt så som säljaren förklarade genom telefon, inga dolda fel eller skavanker. En mycket seriös bilfirma där säljarna skötte allt prickfritt och även prutade åt mig = Igår 2 veckor efter mitt bilköp ringer samma säljare som sålde bilen till mig och frågar ifall allt är i sin ordning och om jag är nöjd med bilen, vilket jag givetvis är. Detta var en mycket mycket smidig och bekväm affär, jag rekomenderar denna bilfirma!
Professionell bemötande, trygg affär.
Trevlig personal och tillmötesgående på ett seriöst sätt! Inte alls som "bilförsäljare" brukar vara.
Var först att ringa för att köpa bilen. Sen går och säljer till någon annan. Känns väldigt oseriöst. Skulle ej rekommenderas att köpa därifrån
Comment on this business

to add Wreta Motor AB map to your website;