facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Würst

Würst
Address: Djupedalsgatan 6 , Göteborg 413 07, O, SE
Phone: +46 31 49 30 97
City: Göteborg
Zip Code: 413 07


Opening Hours

Monday: 17:00-23:00
Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 17:00-23:00
Friday: 17:00-01:00
Saturday: 13:00-01:00


related searches: Würstchen, Wurst duden, Wurstsorten, Der Wurst, Wurst plural, Wurst Englisch, Deutsche Wurstsorten, Wurst Wikipedia
Similar places near
Omnipollos GBG Omnipollos GBG 287 meter
Jerntorgets Brygghus Jerntorgets Brygghus 501 meter Personalen va trevligt bra service. Antriko - 6,7/10 smaken va ok den kan va bättre s...
ölriket ölriket 632 meter Trevligt ställe med bra utbud av öl
Hops Food & Brews Hops Food & Brews 677 meter Trevliga bartenders lite dryg servicepersonal och vakter men inte hemska
Brewers Brewers 1 km
Old Persian Old Persian 2 km God mat. Bra läge på restaurangen. Vid mycket folk blev ljudvolymen hög och det var l...
Reviews
Fantastiskt gott och trevligt! Man är ju inte skogs-o-tokig i Currywürst och på den fronten får man säga att Würst levererar. Nästa gång ska jag satsa på de stora ölstopen som jag sneglade när jag sonderade terrängen bakom bardisken. Ölstop stora nog att bada ett mindre barn i, det hatar man ICKE!
Mycket trevlig och väldigt god mat! Kringlan var lite degig och kanske inte så spännande men korvarna var goda och tillbehören varierade. Potatissalladen saknade salt och kryddor men friterade löken var magisk. Personalen otroligt trevlig! Saknar det där lilla extra med maten men absolut gott! Ölen är väldigt dyr.Mat: 4/5
Makalöst bra. Man kan tro att ett ställe som serverar öl och korv skall vara ett hak. Men jag kan intyga att detta är ett ställe av högsta klass. Maten är fantastisk, servicen lågmäld men uppmärksam och miljön trevlig. Rekommenderar wurst platte om ni är två eller en som är extremt hungrig. Vi testade nästan alla sorter de hade och alla var mycket goda. Måste jag välja så var nog lamm- och vitlökskorvarna mina favoriter. Parkering: Massvis på gatorna runtomkring.
Super service! Gör god mat testade 2 korv menyer, riktiga öl ;, och zukini pommes samt potatis pommes, fantastiskt allt samman! Första men absolut inte sista gången!
Kort besök där jag provade deras "Klassischer Klaus" med den föreslagna ölen Löwenbrau. I sin enkelhet utmärkt. Besökte stället precis när det öppnade för dagen och fick ett gott intryck av samtalet med personal. Kommer återvända hit och pröva lite mer ur menyn, det är sannolikt så att jag höjer till en femma då!Mat: 4/5
Gillar ni tyska korvar så rekommenderar jag ett besök till Wurst. Tog deras chili wurst med pommes till. Delikat. Lägg till många tyska öl plus god service så var vi toknöjda med vårat besök.
Ett sällskap på 15 personer med förbeställd mat. Tog ändå över timmen att få maten, trots få andra gäster. Tips är att undvika hamburgaren som var torr, stenhård och bränd.
Fantastiskt mat och personal. Steak salad är bland det godaste jag ätit. Rekommenderar att testa Wurst plate ihop med någon, mycket mat och rolig att testa flera korvar på samma gång. Fräsa moderna lokaler och som sagt jätte trevlig personal.
Bra utbud av dryck, ett av få ställen man kan hitta en god radler. Zucchini pommesen var fantastiska och god korv!
Moderna lokaler med lagom mycket hipster-känsla. Tysk hiphop i högtalarna, tysk öl på kran och på flaska med en bra bredd på sorterna. Modern twist på korv med både tyskt och internationellt tema med en hel del tillbehör att välja på. Valde en Classic med tysk potatissallad som side. Välsmakande och rejält mål utan att bli för mättande eller speciellt dyrt. Goda klassiska smaker och trots mängden bacon var det inte för salt. Lite mer vinäger i potatissalladen hade inte skadat för mer fräschör. Apfelstrudeln till efterrätt var precis lagom söt och lyfte tack vare glass och bär. Snabb, glad och uppmärksam service. Kommer absolut tillbaka!
Comment on this business

to add Würst map to your website;