facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for X-trafik

About

X-trafik tillhör Region Gävleborg och ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Här kan du ta del av information, nyheter och tips.
Vi finns online vardagar mellan kl 8.00-16.00.
För Kundservice, ring 0771-9 10 10 9.

Story

Välkommen till ett forum för kommunikation - från oss till er, och från er till oss. Här presenterar vi erbjudanden, levererar nyheter och informerar om saker som kan vara bra att veta. Vi vill också uppmuntra er att mer än gärna berätta och dela med er av vad ni tycker och tänker.

Vi finns online vardagar mellan kl. 8.00 och 16.00 och vår ambition är att under dessa tider besvara era inlägg samma dag ni publicerar dem.

Vi vill poängtera att vi gärna har det här forumet öppet för att ta del av det ni, våra kunder, vill dela. Det kräver att alla använder en vänlig ton och ett vårdat språk. Inlägg och kommentarer som upplevs som kränkande och hotfulla mot kunder, personal eller verksamhet kan komma att anmälas och/eller plockas bort.

Address: Köpmangatan 3, 826 23 Söderhamn
Phone: 0771-9 10 10 9
City: Söderhamn
Zip Code: 826 23


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: X-trafik öppettider, x-trafik gävle öppettider, X trafik nummer, X trafik zoner, X trafik hittegods, X-trafik månadskort, X-trafik tåg till Gävle, Betala xtrafik
Similar places near
Söderhamns LBC AB Söderhamns LBC AB 1 km Bra och snabb service!
Söderhamns LBC Söderhamns LBC 1 km Trevlig personal och bra priser. Fixar det mesta. Rekommenderas varmt
Söderhamns Stuveri & Hamn AB Söderhamns Stuveri & Hamn AB 3 km Trevlig ställplats för husbilar och husvagnar till låg kostnad. Det finns det finns s...
Hasses Biltransport och Bärgning Hasses Biltransport och Bärgning 5 km Välkommen till Hasses Biltransport Har du en eller fler bilar stående som är defe...
Reviews
Riktigt bra "företag" som måste ha Sveriges lägsta biljettaxa. 81 kr mellan Sundsvall och Gävle, för 22 mil, 2 5 timmars resa. Riktigt billigt, uppmuntrar verkligen till att ställa fossilbilen, som är så viktigt nu under klimatförändringarna. Alla regioner borde göra som dessa!
Dom kommer aldrig i tid fy vilken dålig service
Smutsigt, riktigt äckligt tåg och väldigt fullt med folk mitt under en pandemi! I nästan en hel vagn fick man inte sitta för det var "personalens platser" när det bara fanns en personal! Aldrig att jag åker med dessa igen!
Jag undrar för det första varför bussarna har åkt ibland innan man hunnit ner för o byta? Och varför går sista bussarna hem så tidigt från Stenö på Helgerna, det är ju då folk är ledga? Och vore de möjligt för stadsbussarna att köra några turer till Färsjön för bad, alla har inte bil, eller kan t sig dig av många skäl
Man kan snabbt pendla
Synd reskassan går ej och fylla på där längre utan på x-bussarna samt tåg minimum 200:-Skr. Vid påladdning ombord hos x-trafik ej möjligt att ladda synd.
Förarna är nästan aldrig i tid, är dom inte försenade är dom 10 min tidig. Hoppar över folk och hållplatser då och då.
Var och hämtade barn
Jag står och väntar på bussen som ska ersätta tåget. Jag börjar fundera om jag ska gå hela vägen istället.
Bussen åkte fel väg och kom aldrig till den hållplatsen
Comment on this business

to add X-trafik map to your website;