facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XBASE AB

About

XBASE - En närmare redovisningsbyrå.

Story

I den annars traditionsenliga redovisningsbranschen, vill vi sticka ut och göra det där lilla extra för våra kunder. Vårt mål är, förutom att erbjuda ett kvalitetssäkrat basutbud av redovisningstjänster som administration, bokföring, löner, bokslut och deklaration, även att ge råd till dig som kund i dina affärsmässiga val och utveckla ditt företag. Att hjälpa dig lyfta helt enkelt.



"XBASE ger dig mer än kvalitetssäkrade redovisningstjänster. Vi ger dig trygghet. För oss är det självklart att arbeta nära dig som kund, på dina villkor. Genom personlig service och helhjärtat engagemang ger vi dig möjligheten att fokusera på din verksamhet till hundra procent."
Address: Hotellbacken 2, 793 30 Leksand (commune)
Phone: 46247796080
City: Leksand
Zip Code: 793 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Rättvik Siljan, Leksandsnytt, Nyheter Leksand, Siljan Just nu
Similar places near
agnasARK agnasARK 310 meter agnasARK är ett framåtriktat arkitektkontor med bas i Leksand i hjärtat av Dalarna. ...
Leksands Sparbank Leksands Sparbank 351 meter Väldigt kunnig personal och trevlig
Handelsbanken Handelsbanken 406 meter Det känns inte precis som att man är välkommen. Intresset för kunden är begränsat til...
Knuts Ljud&Ljus Knuts Ljud&Ljus 2 km På Knuts Ljud&Ljus jobbar vi med uthyrning av Ljud, Ljus och bildteknik
Change by me / B Sjödes AB Ledarutveckling Change by me / B Sjödes AB Ledarutveckling 5 km Vi jobbar med coaching i förändringsprocesser, ledarutveckling, mindful tapping. Både...
Reviews
Samarbetat med Eva goop på Xbase som är fantastisk. I övrigt inte speciellt imponerad över Xbase engagemang , i vårt samarbete på 2 år. Rekommenderas tyvärr inte vidare! Jag skulle nog tänka mig att det mesta sitter i ledningsfrågor, för att fler inte skall känna som mig.
Fantastisk kunnig och trevlig personal
Översatt av Google Mitt företag Leksands Foto hyr kontor här och jag är riktigt nöjd! Original My company Leksands Foto is renting an office here and I'm really happy!
Comment on this business

to add XBASE AB map to your website;