facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XL-BYGG Götene

XL-BYGG Götene

About

Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal.



"Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal."
Address: Järnvägsgatan 23B, 53330 Götene
Phone: 051150500
City: Götene
Zip Code: 53330



related searches:
Similar places near
Järnia/SportInn Götene Järnia/SportInn Götene 1 km Välkommen till vår 2500 kvm stora butik. Hos oss hittar du ett stort utbud av sport o...
Återbyggnads Centralen ÅBC Återbyggnads Centralen ÅBC 2 km Man kan umgås och och få service och köpa honug och snickrade saker
Reviews
Har tidigare undvikit att handla här... Men numera hittar jag mer av det jag söker! Plus att personalen peppat upp sig och bryr sig. Dessutom känns det som om prisbilden börjar motivera att inte köra till Lich eller Mariestad... Vore dock toppen med bättre hemsida med 100% sökmöjligheter och bild på alla produkter. Kan alltså bli ett snäpp bättre!
Grymt trevlig personal Hjälpsamm personal på brädgård hjälper att lasta Trevlig kassan
Första besöket på xl Bedömning...grym personal Hjälp vid lastning av brädor Ja grym trevlig personal är det . Har besökt byggmax. Jemåfix mfl i mariestad tidigare .en ingen i närheten av service på de ställena.
Alltid suverän service
Otroligt bra bemötande och hjälp att få! Dom vet vad dom pratar om och hjälpen man får är fantastisk!
Bra bygg handel, professionell personal! Rekommenderas
Klockrent,alltid bra bemötande oavsett om man är privat eller i jobbet.
Bra upplägg o trevlig personal
Mycket service vänliga och alltid trevligt bemötande.
Hjälpsam personal och stort urval! Dock saknades alla priser för byggmaterial.
Comment on this business

to add XL-BYGG Götene map to your website;