facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XL-BYGG Norrby Trä Borås

XL-BYGG Norrby Trä Borås

About

Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal.



"Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal."
Address: Jössagatan 23, 50441 Borås, Suède
Phone: 033-237500
City: Borås
Zip Code: 50441


Opening Hours

Monday: 06:30 - 18:00
Tuesday: 06:30 - 18:00
Wednesday: 06:30 - 18:00
Thursday: 06:30 - 18:00
Friday: 06:30 - 18:00
Saturday: 09:00 - 13:00


related searches: Norby xl bygg, XL-BYGG Kungsbacka, Derome byggvaror, Träullit, Tegelsten, HORNBACH borås, Woody Bygghandel, Byggmax
Similar places near
Järnia Borås Järnia Borås 77 meter Alltid hjälpsamma och glada
TOOLS Borås TOOLS Borås 3 km Som vanligt, bra hjälp av trevlig personal och proffsigt
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 3 km Bra utbud och trevlig personal
Borås Brasvärme Pelletcenter AB Borås Brasvärme Pelletcenter AB 3 km Det är sällan jag ger dåliga omdömen som tur är. Men om detta företaget måste jag des...
Verktygsboden,Borås Verktygsboden,Borås 5 km Väldigt bra butik som skiljer sig lite från dom andra likvärdiga. Gillar man att tvät...
Derome Derome 6 km Hoppas alla entreprenörer och vi egenföretagare uppskattar den servicen derome i Borå...
Reviews
Har jobbat som huggare ,På Skogsvård Styrelsen trä lucka. Gött ,
Har väl om jag skall vara ärlig inte sprungit ner dörrarna där på grund av deras höga priser men kunnig personal och riktigt bra sortiment. Idag gick det inte alls bra på grund av ett felaktigt pris i deras dator. Så nej jag kommer nog att välja en annan byghhandel i fortsättningen.
Sämsta möjliga tänkbara service..väntan vid info disken blir lång..kanske vore på sin plats att införa ett kölappsystem då de som väntar där bortprioriteras mot kunder som precis kommit in i butiken. Finns betydligt mer kundservice inriktade byggvaruhandlareandlare i stan.
Helt enormt mycket större än byggmax och bättre service. Rekommenderar XL bygg ang sortiment, gällande priser har jag inte jämfört dom två.
Måttbeställde en diskbänk, för IKEA har inga ,s verige o Japan är för liten marknad var svaret. En ung tjej fixade allt,hon är nog chef om ett par år. Det var bara att lägga dit bänken. Klart!
Mycket hjälpsam personal : Både ute i brädgården, sågen och inne i deras snickeriverksamhet. De fixade helt nya golvlister till vårat hus från 20 talet i samma design : : Många plus till Thomas som hjälpte till med detta.
Var på xl-bygg i Borås idag fredag för att köpa Becker färg, ca klockan 16.15. Det var stängt! Man har dessutom stängt både lördag och söndag. Nu måste jag åka ända till xl-bygg i Alingsås för att få tag i rätt färg där stänger man 19.00 på vardagar och har även öppet på helgerna. Vilken annan större byggbutik än xl-bygg i Borås stänger redan kl 16.00 på vardagarna och har stängt även lördag och söndag ?
Trevligt bemötande och hjälpsam på lagret och listerna sågades till snabbt och bra. Tack för hjälpen.
Har det mesta i byggsvängen.
Personalen ute på brädgården sågade fel efter min kapnota. Fick betala mer, blev fel ändå.
Comment on this business

Directions to XL-BYGG Norrby Trä Borås with public transportation


Jössagatan 90 meters
19
Borås S:t Sigfrid 100 meters
19

to add XL-BYGG Norrby Trä Borås map to your website;