facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XL-BYGG Osby

XL-BYGG Osby

About

Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal.



"NP Nilsson är en regional bygghandelskedja med ca 190 anställda som omsätter ca 700 mkr. Huvudfokus ligger på byggproffs och den medvetne konsumenten. Företaget verkar i södra Sverige där man genom leveranser och butiker når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad. Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 7 bygghandelsbutikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm, Osby och Ängelholm. Utöver bygghandelsverksamheten så erbjuder man prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement och kompletta villor från en egen produktionsanläggning. NP Nilsson är medlem och även delägare av den rikstäckande bygghandelskedjan Woody Bygghandel."
Address: Klövervägen 18, 28350 Osby
Phone: 0479-126 70
City: Osby
Zip Code: 28350



related searches:
Reviews
Utmärkt att köra in och slå runt inne på gården för lossning med 24 meters ekipage.
Bra sortiment men ligger lite i överkanten med sina priser trevlig och hjälpsam personal
Deras priser ligger lite mer än dubbelt än deras konkurrenter på virke iaf på 45x70 reglar fick betala 39,66:- m bortser man från deras högre priser så är det en OK butik som har allt man behöver för sitt snickeri.
Mycket bra och personlig service. Kanske något begränsat utbud i butiken, men det viktigaste finns på plats och allt annat går att beställa.
Alltid trevligt bemötande. Kanske aningen för dyra för privat personer. Men service minded
Mycket bra service!!
Bra butik. Men dom är lite dyra med vissa produkter!
Välfyllda hyllor, och det som ej finns på hyllorna kommer blixrsnabbt hem genom den kunniga och trevliga personalen försorg!
Välsorterad butik med hög kvalitet och kompetens inom bygg. Ligger i det övre prissegmentet.
Stort sortiment, bra personal men mkt dyra
Comment on this business

to add XL-BYGG Osby map to your website;