facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XL-BYGG Umeå

XL-BYGG Umeå

About

Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal.



"Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal."
Address:
Phone: 010-150 65 00
es.ggyblx.aemu@ofni
City: Umeå


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:30
Tuesday: 07:00 - 17:30
Wednesday: 07:00 - 17:30
Thursday: 07:00 - 17:30
Friday: 07:00 - 17:30
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: byggmax umeå, bygma umeå, krauta umeå, beijer bygg umeå
Similar places near
Gärdin & Persson Umeå Gärdin & Persson Umeå 2 km K-Bygg Fresks — En riktig bygghandel sedan 1862.
K-rauta Sverige K-rauta Sverige 3 km Förseningar på över 10 dagar och de skulle skicka mig ett sms när den kom men det gjo...
XL-BYGG Umeå Syd XL-BYGG Umeå Syd 6 km Här är det allt för kunden, låna vagn, lastad och klar, bara att hämta. Här pratar vi...
Bygma Bygma 6 km Väldigt bra bygghandel. Serviceinriktad personal med mycket bred kunskap. Vi på Bark...
Reviews
Trevliga och kunniga men som alltid på proffsvaruhusen dyrt utan byggar-rabatter.
Mycket välsorterad bygg handel, med kunnig och hjälpsam personal.
Bra butik som kan skaka fram det mesta när man ska bygga något. Inte helt främmande för rabatter är de heller, även om man handlar som privatperson. Bygglagret är hyfsat komplett. Det går att få med sig det mesta från skivmaterial och isolering till reglar och olika varianter av panelvirke. Saknas något går det utmärkt att beställa även om det bara är en skruv. Ska jag klaga på något är det bygglagrets utformning. Man kör i ett uppochner-vänt "U", vilket gör att det blir lite tajta svänga om man har ett större släp med, det är inte heller särskilt lätt att köra förbi någon, så man kan få vänta på folk som parkerat bilen och springer omkring och plockar saker. Jag föredrar bygglager som man kör mer eller mindre rakt igenom. Butikslagret har det mesta om man ser till rent byggande. Vissa prylar kan man få räkna med att det måste beställas, men jag har inte upplevt någon gång att det skulle vara grejer som kan krisa och stoppa hela bygget. Utkörning på kranbil är ett bra alternativ från dem om man har mycket som ska levereras. Priserna har inte varit så farliga och jag har som privatperson även fått själva transporten nästintill "gratis". Mitt förstahandsval om det inte är kris och utanför deras öppettider.
Väldigt stökigt och ostrukturerat. Svårt att hitta de man söker. Det var väldigt svårt att komma ut från butik om man skulle till baksidan. Skulle haft något som bara går runt, städar och fyller på. Ingen skugga ska falla på personalen! Det såg väldigt stressigt ut. Mycket kunder och sedan ska man plocka upp varor kan bli körigt att hinna med allt. Det var lagomt dyrt om man får uttrycka sig så.
Den byggfirma jag alltid väljer att handla från. Bra utbud och mycket serviceinriktad personal. I vissa avseenden är de kanske dyrare än sina konkurrenter, men det tar dom igen genom att hålla en hög standard rakt igenom sin verksamhet. Kan varmt rekommendera denna butik!
Bra utbud, servicen är inte bäst. Personalen drar sig ogärna från kassaområdet ut på butiksgolvet
Bra utbud. Ny tjej som kändes snäll och trevlig. Vi fick den hjälp vi ville ha.
Bra sortiment med trevlig och hjälpsam personal.
Helt ok mat men de har höjt priserna. Så betyget dras ned.
Bra bemötande av trevlig och hjälpsam personal
Comment on this business

Directions to XL-BYGG Umeå with public transportation


Umeå Ica 120 meters
115
78
Umeå Såifa 190 meters
115
78
Umeå Kontaktvägen 230 meters
115
78
Umeå Bilprovningen 260 meters
115
78

to add XL-BYGG Umeå map to your website;