facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Xsara

Xsara

About

Måndag till Fredag har vi luncher från 10:00 - 14:00
Lördagar har vi en orientalisk fest, för bokning och information, ring oss på 073-527 21 37

Story

Välkommen till oss på lördagar. Vi lovar dig god mat, underbar live-musik och magdansuppvisning av högsta klass. För mer info och bokning av bord kontakta oss redan idag.

Address: Xsara Oriental Lounge , Fågelviksvägen 9, 14553 Botkyrka
City: Botkyrka
Zip Code: 14553



related searches:
Similar places near
Vargöns Möbelaffär Vargöns Möbelaffär 330 km Finns tyvärr inte mer!
Reviews
Underbart bemötande, de lyckades planera en fantastisk fest på väldigt kort tid. Extremt nöjd, felfri service. George var en väldigt trevlig individ, detsamma gäller all personal. Tvekade inte på att fråga om hjälp när det behövdes då han fick oss att känna oss som hemma. Super nöjd och rekommenderar starkt! Mat: 5/5
En restaurang som ger dig VIP känsla. Då det även är en festvåning och alltid är festlig dekorerad med fin ingång, blommor och fina dukar, så får man en speciell känsla när man lunchar här.
De har väldigt kunniga och trevliga personal/servitör där! Deras mat är super gott!
Trevligt bemötande, god mat och en fenomenal salladsbuffé! Att restaurangen alltid ser om som att man skulle kunna gå på flott bröllop gör inte saken sämre.
För alla som älskar libanesiskt mat är Xsara dit ni bör gå Vill ni fira hemma eller bara mysa till det så har de catering Fantastiskt god mat, väldigt hög kvalité, presentation på topp nivå och servicen är bara utöver det vanliga! Ni är bara BÄST!
Very Bad place with very arrogant manager, very bad musical taste / selection and rubbish quality of food or drink. Will never repeat that bad experience !!! _______________________________ Mycket dålig plats med mycket arrogant chef, mycket dålig musiksmak / urval och skräpkvalitet på mat eller dryck. Kommer aldrig att upprepa den dåliga upplevelsen !!!
Allt var bra, ända tills maten kom. Maten går fortfarande att äta, och man ska inte klaga så mycket, men det är inte maten som man ska bry sig om isåfall om man ska dit. Också att tyvärr så var det inte mångkulturella låtar, det var bara arabsika vilket som gör oss som är från andra delar av mellan östern jätte besvikna. Men annars allt annat utom det jag skrev var verkligen topp nivå!
Trevligt ställe, god mat, det ändå negativa saken är att det är för högt musik att man inte kan höra varandra.
Dålig service. Halv dålig, halv bra mat. Fullt med vattenpipa rök i hela lokalen.
En otrolig minnesvärd kväll med bra service, bra mat och otrolig stämning
Comment on this business

to add Xsara map to your website;