facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for XXL Outlet Charlottenberg

About

XXL är Nordens största sportkedja! XXL Charlottenberg är ett paradis för alla sport -och vildmarksentusiaster i gränsområdet mellan Norge och Sverige!

Story

Välkommen till XXL OUTLET Charlottenberg!

XXL är Skandinaviens STÖRSTA sportkedja, och nu skall vi äntligen etablera oss i gränslandet mellan Sverige och Norge! Med HELT nytt varuhus på Charlottenberg köpcenter önskar vi SNART välkomna till et PARADIS för alla sport- och vildmarksentusiaster.

Address: Helga Görlins gata 1, 67332 Charlottenberg (Suède)
City: Charlottenberg
Zip Code: 67332



related searches:
Similar places near
Brand Man Brand Man 353 meter Luxury Outlet för Män i Charlottenberg. Säljer Hugo Boss, Mulberry, Stenströms, Arman...
Bug Sport AB Bug Sport AB 508 meter Här finns den bäste personlige servicen i Charlottenberg
Reviews
Jättebra butik, så stort och man kan hitta allt man behöver. Alla storlekar för barn och alla åldrar. Jag behövde camping grejer och kläder och kunde hitta de på bra priser. Jättebra priser på skorna och barn grejer även på cyklar. Vi vad där på en fredag och det var Inte så många personal där så ibland man behöver stanna lite på kassan.
Rörig butik. Nästan omöjligt att hitta tillgänglig personal. De flesta varorna av kända märken och som passar en genomsnittligt byggd person kostar i princip lika mycket som i övriga butiker. På skofronten kan du dock hitta ett och annat fynd om du har storlek 47+, liksom på klädfronten om du klär i xxl-storlek. Skoskavsplåsterna var nog den enda varan med ett på riktigt lågt pris.
Dåligt med personal som tar kontakt och dåligt fiske utbud
Helt ok galleria om man gillar sånt. Bra med många affärer på ett ställe.
Förhoppningarna byggdes upp stora. Glädjen och lyckan uppenbar, vad har man att se fram emot..? Jaa ingenting faktiskt. Beställ via nätet så kommer du undan med billigare pris, eller åk in till Stockholm för där är det också billigare. Förväntade mig inte vrakpriser men förväntade mig inte heller samma pris eller till 100 kr billigare. Nää inte alls nöjd, förväntade mig en produkt i handen på väg ut.
Superbra utbud och trivsam lokal trevlig personal som var väldigt tillmötesgående och service medvetna. Fick bra tips och råd,hade ett bra samtal om huruvida man tvättar och sköter skalplagg. Intressant och lärorikt för den yngre generationen. Kläder och utrustning är nått som måste hålla när man är ute i naturen, det hela blir så mycket trevligare när vätan och vinden blir ute och värme och välvilja infinner sig. Allt finns inte men en riktigt bra början.
Otrevlig personal, rörig butik, priser som inte stämmer när man kommer till kassan. Känns som butiken saknar styrning uppifrån. Många varor dyrare än vanliga Xxl butiker. Saknade kunskap hos personalen. Det är sådana här besök som gör att man lika gärna kan handla via nätet
Har handlat en hel del på XXL Outlet i Charlottenberg, då jag bor i Torsby händer det ofta att vi åker dit. En stor och välsorterad butik, med gott om utrymme. Här finns det mesta som man behöver, och till vettiga priser tycker jag. Har bara positiva upplevelser där.
Dåligt urval inte värst låga priser för att va en outlett
Kunniga personal, bra priser, kan dock vara lite trångt med elrullstol, men lätt att ta sig fram med manuella rullstolen
Comment on this business

to add XXL Outlet Charlottenberg map to your website;