facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for YA Asiatiskt kök

Address: Torggatan 24, Enköping
City: Enköping


Similar places near
HotWook HotWook 182 meter Rediga portioner och supergott!
Reviews
Ätit både lunchbuffe och hämtmat. Kan tycka priset om 150kr för en huvudrätt med ris är väl saftigt för hämtmat. Frågade om det gick att ordna lite jordnötssås till och fick nej så kundservicen var inte till belåtenhet. lunchbuffé för 125kr var bättre valuta för pengarna. Men det var gott Lunchbuffé 4 stjärnor, hämtmatupplevelsen 2 stjärnor
Bra mat, bra personal dom kunde höja alkohol priser. Många alkisar drar sig ditt. Tyvärr är det ända - Buffén billig, har det mesta där får dom + Personal gör allt för en, man får äta ifred vet andra restauranger där tallrikar nästan när personal drar tallrikar nästan. Ett stort + Ända minuset är väl alla alkolister.
170 kr var väldigt dyrt tyckte jag, och personligen tyckte jag inte det var gott heller så åt 2 kycklingbitar jag betalade 170 kr för.
Det friterade var oljigt och smaklöst. Dåligt urval. Sötsura såsen smakade saftsoppa och hade passat bättre till glass.Mat: 1/5
Medioker buffé, medioker lokal. Kommer hit ändå. Perfekt när man vill till ett lokalt hak och sunka sig lite i goda vänners lag.
Varm shushi och ingen ac i lokal inte värt 170krMat: 2/5
Helt fantastiskt god mat. Kommer absolut komma tillbaka.Mat: 5/5
Bra lagad mat i riklig mängd, ät som du vill och njut!
Sämsta maten på länge, smakade som råa grönsaker i smaklöst slem. Jag brukar aldrig recensera restauranger, men om bara en potentiell kund avrådes från att slänga hundratals kronor på det här stället så är det värt min möda. "Du borde inte ha beställt grönsakerna," sa värden när vi klagade på smaken. Ni borde kanske inte ha rätter på menyn om de är äckliga.
Lunchbuffén var inget vidare. Seg sushi och ett antal rätter som inte smakar någonting alls. Det enda som var bra var att de hade lättöl på kran.
Comment on this business

to add YA Asiatiskt kök map to your website;