facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yamaha Center Västerås

About

Finnmaster och Husky båtar är vårt senaste tillskott i butiken.

Story

Racing Sport Aros AB, 556199-6090, www.yz.se har sedan den tidigare världsstjärnan i motocross, Åke Jonsson, startade företaget 1978 sålt och servat motorcyklar och tillbehör. Sedan 1998 är vi en fullsortiments Yamaha-handlare med motorcyklar, atv, utombordsmotorer, vattenskotrar, snöskotrar och båtar samt mängder med tillbehör och reservdelar. Vi har under ny ledning de sista åren kommit att växa och är nu en av de svenska Yamaha-butiker som servar flest kunder (rankad 2:a 2011 - störst på motocross sedan 2010). Vårt mål är att du skall få ut maximalt av din mc/atv/marin upplevelse!



"Motorcyklar, båtar, vattenskotrar, utombordare, fyrhjulingar, golfbilar, motocross, traktorer, lekfordon, snöskotrar, elverk, snöslungor, släpkärror, båttrailers, tillbehör, reservdelare, verkstad service och reparation. Yamaha, Finnmaster, Husky, Pioner, Respo, Bålstasläpet"
Address: Signalistgatan 3 B, 72131 Västerås
Phone: +4621-124820
City: Västerås
Zip Code: 72131



related searches:
Similar places near
FunBike FunBike 5 km Okunnig personal, man får förklara enkla reparationer, hur dom ska gå till väga då do...
Superretards Superretards 5 km Köpte en elscooter som aldrig kom igång fick ström men gick inte att rulla Skicka ...
Västerås MK Västerås MK 5 km Västerås Motorklubb Verksamheten är i dag förlagd till Malma som ligger ca 2 km nordo...
MotoSpeed MotoSpeed 6 km Super service med kunnig personal. Många års erfarenhet under samma tak!
Lindhs Marin Lindhs Marin 7 km Vilken jäkla bra service! Sökte ett par reglagekablar som dom inte hade hemma men ino...
Västerås Kapelltvätt HB Västerås Kapelltvätt HB 8 km Västerås kapelltvätt är ett företag som ägs och drivs av far och son. Vi tvättar och ...
ArosRacing AB Västerås ArosRacing AB Västerås 8 km Lämnade in en EU moped klass 1 för felsökning och reparation och service. Otroligt pr...
Tidö-Lindö Marin Tidö-Lindö Marin 12 km Fantastiskt strövområde. Fint slott. Massor av hjort muffalonfår och rovfåglar. Trevl...
Reviews
Alltid mycket trevlig personal . Hjälpsamma och trevliga . Rekomenderas Bra priser och egen verkstad
Fantastisk service och bemötande av Emanuele Manne. Han är en försäljare i världsklass på alla sätt och vis. Jag skulle högst rekommendera Yamaha Center i Västerås. Jag är så mycket nöjd. Blev en MT-10 SP med en supersmidig hemleverans. Allt var ordnat inom ett dygn. Imponerande. Man känner sig verklige unik som kund och blir behandlad som en kung. Lycka till ni andra med ert köp där. Man blir säkerligen aldrig besviken.
Vi var där & försökte handla men ingen hälsade. Tittade bort när vi försökte få ögonkontakt, hänt flera gånger när vi varit där.
Bor på Ekerö men ringde till Västerås för att kolla inbytespris på en mp3 mort en tricity. En trevlig Italienare Emanuel svarade snabbt och seriöst på mejl om inbytespriss osv. Fick bättre pris än i stockholm men det blev ingen affär då min fru tyckde att tricityn var lite för klumpig. Proffsigt bemötnde kan varm rekomenderas trotts utebliven affär.
Christian och Kristoffer med personal ger ett superbra intryck. De är väldigt hjälpsamma och kunniga.
Bråttom att få en 80-trailer till båten Buster RS för att komma ut till Stugan och fiska. Yamahacenter i Västerås agerade supersnabbt och fixade fram en Respo 700 direkt. Kärran passar perfekt till min 4,5 m långa båt, funkar nog för en något längre båt också. Det finns många smarta lösningar såsom rejäl vagga, bra fastsättningspunkter, etc. samt att de verkar ha använt kvalitetskomponenter till vinsch, stödhjul, mm. Det är en genomtänkt trailer som är lätt att traila bakom bilen. Lätt att lägga i och ta upp båten utan att backa ned trailern helt i vattnet är det också. Värt att köpa en ny då priset mot en begagnad inte skiljer sig så mycket + att den inte behöver besiktas på 5 år. Tikis motsvarande trailer verkade inte vara byggd på riktigt samma sätt och jag föredrog konstruktionen av Respo. Och dessutom är ju orange mycket snyggare till båten. : Har dessutom tidigare fått hjälp med service på en Honda cbr900 och topplocksbultar till en Honda XR650L!
Kanon bra ställe! Mycket trevlig personal! Fick bra deal på det vi köpte.
Jätte nöjd. Bra priser, bra service och bra kunnig personal. I torsdags åkte vi ner och man kan lugnt säga att de hade fullt upp. Men ändå tog de sig tid och hjälpte mig, gav mig bra pris och gratis hemleverans. Känner mig helnöjd med allt och kundbemötande var helt kanon. Stor eloge till Robin med flera Idag kom en trevlig kille och leverera min nya MT-09. Nu ska den köras in sen ska det göras 100mils service och då skall jag få mitt nya akropovic helrör monterat i priset. Är mer än nöjd tack grabbar.
Toppentrevlig och kunnig personal.Har verkligen kundens bästa i fokus. Visserligen trogen och lojal kund sedan tidigare. Men detta kvarstår efter mitt senaste besök idag den 4 juni.
Servicen var kanon förra året när jag köpte min begagnade hoj hos Yamaha Store och trots lite väntetid på lite fix så var allt super. Helhetsbetyget dras tyvärr ned lite i år av att jag trots 4 försök till telefonsamtal och 1 mail som lästes av 2 personer samt ytterligare ett påminnelse-mail inte fått kontakt angående servicebokning. Och således valde jag att serva min hoj på annan firma. Hoppas på bättre upplevelse nästa gång. Rekommenderas ändå!
Comment on this business

Directions to Yamaha Center Västerås with public transportation


Hässlögatan (Västerås) 70 meters
22
25

to add Yamaha Center Västerås map to your website;