facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ylvas Våffelstuga

Address: Västsidan 141 , Sälen 780 67, W, SE
Phone: +46 70 621 31 75
City: Sälen
Zip Code: 780 67


Opening Hours

Monday: 10:00-17:00
Tuesday: 10:00-17:00
Wednesday: 10:00-17:00
Thursday: 10:00-17:00
Friday: 10:00-17:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 10:00-17:00


related searches: Ylvas våffelstuga meny, Våffelstuga sälenfjällen, Järnet Tandådalen, Fondue Hundfjället, MENY Mondo Hundfjället, Matställen Lindvallen, Take away Lindvallen, Toppstugan Lindvallen
Similar places near
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 4 km Sorry to say! Alltid haft så god känsla! Och det var inte " tjejernas fel"!...
Topeja Restaurang Topeja Restaurang 4 km Extremt otrevligt och arrogant bemötande. Att deras lastbil också blockerar en utrymn...
Lundberg Lundberg 11 km
Alien Mat Alien Mat 12 km
Reviews
Goda våfflor, bra variation på menyn. Även lite korv och gulasch på menyn om nån inte är sugen på våffla. Dottern tog en Kalasvåffla med glass, strössel och marshmallows. Föräldrarna tog lemon curd respektive skogsvåffla matig. Skogsvåfflan var något dyrare än allt annat på menyn men hadu generöst med kantareller vilket uppskattades - hellre högre pris och gott om svamp än lägre pris och mindre svamp. Inget att klaga på här, kommer tillbaka nästa gång vi är i Lindvallen.
Stod och väntade utanför i över 30 min. Såklart har timing mycket att göra med väntetid men lokalen var väldigt liten och det fanns få bord trots att det var så extremt populärt. Lokalen var dock väldigt mysig med öppen spis, väldigt mysigt. Det fanns många mat-våfflor att välja på vilket var bra. Våfflorna var väldigt goda och värda priset. Skulle blivit 5/5 om det inte vae för den låga väntan.
Trots lång kö och mycket att göra är personalen proffsig, vänlig och gör sitt yttersta för att upplevelsen ska bli trevlig. Våfflorna är himmelskt goda! Favoriten var toppad med räkor, löjrom, creme fraiche och rödlök. Även efterrättsvåfflorna motsvarade förväntningarna och lämnade oss mätta och glada. När en av servitriserna råkade tippa skålen med gulasch som min dotter beställt, så att det rann lite över kanten egentligen ingen skada skedd, kom hon med en tallrik med tre minivåfflor toppade med tre olika toppings till henne som plåster på såren! Väldigt fint och omtänksamt!
Kanon ställe med bra mat och fantastiska våfflor! Jättebra och effektiv service! Bäst i Sälen.Mat: 5/5
Supergoda våfflor, mycket trevlig personal och bordsserveringRekommenderade rätterVåfflor
Väldigt goda våfflor och god öl. Åt veckans våffla som var med apelsinkrokant och cointreaugrädde , fantastiskt!! Övriga familjemedlemmar var också nöjda. Servicen var väldigt bra och läget är perfekt. Vi pausade på kvällsåkningen innan stängning för att fylla på energi. Välbehövt
Väldigt goda våfflor! Åt två dagar i rad, provade både matvåfflor och dessertvåfflor. Mysigt ställe med trevlig personal! Extremt nöjd, rekommenderar! Vegetariska alternativ: Är vegetarian och det fanns bra vego alternativ! Provade deras skogsvåffla, fetavåffla och lemonvåffla! Oerhört gott!
Fantastiska våfflor, flera varianter. Passar bra både för åkare i backen eller gående besökare. En kaffe och våfflor inomhus eller utomhus i solen. Finns även annat smått och gott att äta eller dryck att fukta strupen med. Nackdel relaterat till mycket kunder vilket kan generera i väntan på sittplats vid rusningstid.
Bästa våffelstugan jag varit på. Bordsservering med relativt få platser dock, så tajma besöket. Goda våfflor till och trevlig servering.
Vilka lyxvåfflor. Kalasvåfflan var riktigt kalas! Dock lite svårt att få bord och mycket folk.
Comment on this business

to add Ylvas Våffelstuga map to your website;