facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for YMCA Food Truck

YMCA Food Truck

About

Trucken drivs av Kärsögården och rullade igång i Stockholm våren -16. God, vällagad mat serverad med ett leende står på menyn - precis som vi vill ha den.

Story

Tanken på en egen food truck i Stockholm föddes våren 2015 då bilden av en föregångare i form av YMCA Motor Kitchen kom till oss via Facebook.

Bilden, som visade ett av KFUMs motoriserade kök under första världskriget, initierade en diskussion kring den pågående trenden med food trucks i Stockholm. Vi på Kärsögården är stolta över vårt kök och den mat vi serverar. Med en food truck skulle vi nu kunna låta gäster utanför gården ta del av vår matlagning. Vi skulle även kunna servera grupper, läger och andra evenemang. Inte minst gillade vi också tanken på den frihet det medför att ha en verksamhet på hjul :-)

Vår food truck rullar igång i Stockholm under februari månad (vi måste lära oss fickparkera först). God, vällagad mat serverad med ett leende står på menyn - street food precis som vi vill ha den!

Address:
Phone: 08-759 07 00
City: Drottningholm



related searches: YMCA food distribution Schedule, YMCA food distribution near me, YMCA Mobile Market, YMCA food giveaway, YMCA Mobile Market asheville, Mobile Market Schedule, YMCA near me, Brevard YMCA
Comment on this business

to add YMCA Food Truck map to your website;