facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yogajony

About

Pinnarp Camping & Retreats

Address: Pinnarp Camping, Kisa
Phone: 0641422211
City: Kisa


Opening Hours

Monday: 08:30 - 22:00
Tuesday: 09:30 - 14:00

Similar places near
Malins yoga - yoga för alla Malins yoga - yoga för alla 7 km Yoga och hälsa för alla! - i Kisa och Kättilstad - Kundaliniyoga - Medicinsk yoga - Y...
Marty  Medical Media Marty Medical Media 7 km ka daalaco warbixino caafimaad oo maqal, muuqaal iyo qoraalba ah la soco todobaad wal...
Reviews
Fantastiskt läge med närhet till fin strand med hopptorn. Möjlighet att hyra kanot och kajak och ta sig till ön som ligger i närheten. Anläggningen skulle må bra av lite underhåll men det mesta är helt och rent. Ägaren är trevlig och hjälpsam.
Mycket trevlig camping! Lungt och fint och väldigt naturskönt läge med sjön och berget runt om. Bra standard med el och vatten vid stolpen. Trevligt bemötande av ägaren som var mycket serviceminded. Rent och fräscht i servicehuset. Välhållet! Hit kommer vi tillbaka!
Varför kan jag inte komma in på er hemsida. Kommer in på något apotek. Väldigt oseriöst.
Finns ingen butik om något skulle råka fattas, inget isklamp byte här inte. Ingen tillgång till Micro, eller tvätt möjlighet för kläder. Trot det om ni vill, Det finns el! O man kan köpa en glass.
Här I pinnarp can man få ha en fint sommar. Och om du har en av huserna på backen är det fint alla år Sommar och vinter.
Mycket bra. Inget stök o bök ,bra för barnen
Fint bad på mycket vacker plats och trevlig ägare av campingen.
Ej klippta gräsytor, ingen värme i servicehuset, inget tak över utedisken, fick stå i regn och diska. En kran satt lös och en var ur funktion av 4 st. Behöver rustas upp, även svårt att få tag i personalen.
Fint läge, finfin strand. Mycket trevlig ägare som verkar satsa mycket på campingen. Fina omgivningar för paddling, cykling med mera.
Comment on this business

to add Yogajony map to your website;