facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yogayama Norrköping

Yogayama Norrköping

About

Vi har ett brett utbud av yoga med välutbildade yogalärare. Alla är välkomna till oss - vi guidar dig till de klasser som passar just dig. Vi finns i en modern fin ljus lokal med högt i taket och med värme i vårt vackra trägo

Story

En yogastudio för alla i alla åldrar - vare sig du är helt ny i yoga eller mer avancerad. Från mjuk lugn yoga som kan utföras på en stol till mycket fysiskt utmanande klasser. Vi har även olika former av meditativa klasser som passar dig som är intresserade av att få en lugn, avkopplande och energigivande stund.

Du är välkommen som drop-in eller om du vill köpa 10-20 klippkort eller bli 6, el 12 månaders medlem. Vårt nya flexibla årsmedlemskap kan sägas upp med tre månaders varsel.

FÖRETAGSYOGA
Vi välkomnar företagsgrupper/event och anpassar yogan o/e meditationen helt efter era förutsättningar och önskemål i vår studio eller i era lokaler. Vi har ett samarbete med Jollas och Trottoarbaren och kan arrangera olika måltider. Maila [email protected] för info och priser.
Vi kommer även gärna ut till din arbetsplats och informerar om yoga och ger ett smakprov på yoga på en fika/lunch – kostnadsfritt.

YOGA PRIVAT
På schemat har vi 10-25 öppna klasser varje vecka, beroende på säsong, som man enkelt bokar via vår app.

Under terminen har vi även kurser; nybörjare yoga, gravid yoga, förälder/bebis yoga, barn yoga, och förälder/barn yoga och som bokas via mail [email protected]. Kurser startar kontinuerligt under terminen - se vår hemsida www.yogayama.com/norrkoping för mer info. Gravidyoga och förälder/bebis även drop-in (bebis från 2 mån till krypåldern).

Frukostmingel/workshops arrangeras löpande under året med våra lokala yogalärare men även nationella/internationella som vi får tillgång till tack vare att vi ingår i ett Franchise koncept.

Vi finns i vackra ljusa centralt belägna lokaler med högt i taket och nära goda parkeringsmöjligheter. Vi har värme i golvet och en modern ventilationsanläggning. Det finns värme till våra lugna liggande klasser och det finns kyla till våra mest fysiska yogaklasser.

FÖRELÄSNING
Vi föreläser gärna om tema hälsa och yoga samt presenterar den senaste forskningen om yogans verktyg och dess effekter på vår hälsa. Bokas genom [email protected]

Vill du prova yoga - ladda ner vår yogayama-app och yoga gratis i en vecka.

Varmt välkommen!
Önskar Yogayama Teamet

Address: Hantverkaregatan 36, 602 31 Norrköping
Phone: +46707-356970
City: Norrköping
Zip Code: 602 31



related searches:
Similar places near
Yoga Group Yoga Group 15 meter Varmt välkommen till våran fantastiska yogastudio med stort utbud där alla kan yoga! ...
Yoga Living Yoga Living 352 meter Vår filosofi är att alla kan yoga och vi erbjuder ett brett utbud av olika yogaformer...
Sofia Zetterquist - Hälsocoach & Yogalärare Sofia Zetterquist - Hälsocoach & Yogalärare... 687 meter Välkommen till min sida! Jag heter Sofia och jag ät utbildad Hälsocoach/Livsstilsrådg...
Vayu yoga Vayu yoga 832 meter Vayu är en personlig och varm yogastudio där vi erbjuder flera former av yoga, men hu...
Jordnära Yoga Rode Korhonen Jordnära Yoga Rode Korhonen 2 km Kundaliniyoga, workshops.
Ivy Studio Ivy Studio 3 km Bästa studion! Bra och lyhörd personal. Bra utbud, och mer klasser kommer! Smidigt at...
Sofias Yoga Sofias Yoga 17 km "Inhale the future, exhale the past" Vi tog steget och landade på en och samma yogam...
Reviews
Yoga Group är en fin mötesplats för människor - här finns utrymme för alla, nybörjare så väl som erfarna yogis, att utforska och utvecklas inom yoga.
Varmt välkommen till våran fantastiska yogastudio med stort utbud där alla kan yoga! Här möts du av våra kompetenta, magiska lärare som tar hand om dig
Proffsig yogastudio med härlig atmosfär, kunniga yogalärare och en härlig blandning av yogis. En yogastudio med hög kvalitet som kompletterar med workshops och events utöver det vanliga veckoliga schemat. Ett toppenställe helt enkelt!!
jag är så glad att jag upptäkt yogan och Yogagroups fina och kunniga ledare.
Comment on this business

to add Yogayama Norrköping map to your website;