facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yogi

Address: Platensg. 5 , Linköping 582 20, H, SE
Phone: +46 13 10 09 60
City: Linköping
Zip Code: 582 20



related searches: Yogi linköping menu, Yogi linköping age, Yogi linköping restaurant, Grand Linköping, Indian Aroma Linköping, Butterfly Linköping, Cabo Linköping, Storan Linköping
Similar places near
Platå Platå 39 meter Systemet för att få sin jacka va det värsta jag varit med om. Fullständigt kaos, min ...
Reviews
Helt fantastiskt god mat! Alltifrån rätter de har som man äter till huvudrätt otroligt bra o stor, breddad meny o deras saffransglass! Herreguuuud, så god! Med Krossade cashewnötter o underbar mustighet i lenhet med härligt tuggmotstånd av nötterna Magi! Otroligt gott! Och deras "Murgh Tikka Masala" var också helt himmelsk god. Gick utanför min box då jag är inblåst på Korma o valde helt rätt. Även den rätten helt magiskt GOD! Ett måste är också alla naanbröd med olika smaker o deras andra bröd med dippsås för er som tål gluten, själv älskar jag Papadam med tillhörande dippsås! : Godaste indiska middagen jag upplevt o servitören Ludwig var också fantastiskt härlig. Ni hade dessutom ett av mina favoritte. Stort + bara på utbudet av fruktiga tesorter! //skrattande, glada familjen Må gott o väl! Hoppas ni tar tillbaka den godaste glassen man någonsin ätit, er kryddiga saffransglass! : Hade verkligen velat veta vilka kryddor ni toppat den med.
AW med jobbet. God mat och trevlig atmosfär. Inte van med indisk mat sedan tidigare så var svårt att veta vad man skulle beställa mem en Murgh Tikka Masala lät intressant. Positivt: SÅ GOOOD Tomat-gryta som kycklingen låg i. Sjukt gott koriander Naan som man hade på sidan. Mindre positivt: Kycklingen vart lite åt torra sidan men var gott ändå. Ett litet missförstånd avseende beställning av alkoholfri dryck som slutade med att få en stark öl... Personalen löste detta dock på ett bra sätt, så tack för det! Kan tänka mig komma tillbaka :
Mycket god mat, trevligt bemötande och härlig miljö. Hit kommer jag fler gånger.Mat: 5/5
God mat och de flesta av personalen är trevliga. Dock så var en av kockarna antar vi väldigt oprofessionell. Han stod och glodde på vårat barn. Jag hade startat något barnprogram på youtube så vi och resten av gästerna skulle slippa barnskrik och kunna njuta av maten. Kocken kom då fram och pikade och sa ”det börjas tidigt med mobil” jag sa att det blir lugnast såhär. Han kom fram igen och visade bilder på böcker som om att vi inte har en aning om vad en bok är. Sedan gick han iväg men stannade ovanför trappan och fortsatte stirra med onda ögat på oss. Detta förstörde hela våran upplevelse där.
Lite skamligt att jag inte har lagt en recension på det här stället tidigare, fantastisk mat både den indiska och husman. Mysig lokal och väldigt trevlig personal. Ett av dem bästa ställena i Linköping!Mat: 5/5
Välsmakande het mat. Mysig inredning och belysning. Trevlig personal. Lyssnar hellre på nåt annat än den något stressande och dunkande musiken house? som spelades, iaf plus för låg volym.
Först och främst så tog de 7 kronor för isvatten. Det är något jag sällan har varit med om. Visst, det var både skivad citron och skivad apelsin i vattnet men det är fortfarande dyrt. Med det sagt, på Yogi var det bra service. Personalen är trevlig och miljön är trevlig. Jag beställde Chicken Tikka Masala och den var väldigt god. Man får stora, och vällagade, portioner av mat. Jag hade även ett naanbröd vitlök vilket var väldigt bra.
Trevlig mat, atmosfär och bemötande från personal. Lyhört i lokalen. Jag hade gärna uppskattat en tydligare meny. Plus för personalen.
God mat, olika styrkor i kryddning på grytor, bra service, mysigt, servering det aptitlig ut. Brödet till förrätt så gott! Vi var nöjda alla tre.
Mycket bra lunchställe. Stans bästa raggmunk och grymma på fiskrätter...Mat: 5/5
Comment on this business

to add Yogi map to your website;