facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Your Lifestyle Coach Malin Hammar-Blomwall

Your Lifestyle Coach Malin Hammar-Blomwall

About

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

Jag jobbar som Business & Lifestyle Coach, vill inspirera dig att våga mer & nå dina mål

Story

Malin Hammar-Blomwall - Brand & Business Designer

Jag hjälper företag och entreprenörer att bygga starka varumärken online. Jag erbjuder tjänster inom branding, affärsutveckling och business coaching.

Vill du få hjälp med ett få ditt varumärke att glittra lite extra?

Kontakta mig på [email protected]



"Jag hjälper företag och entreprenörer att bygga starka varumärken online.Genom att jobba med att stärka ditt personliga varumärke, jobba med storytelling och skapa en helhet i alla dina kanaler sociala medier, webb mm.Alla mina tjänster har sin grund i branding men hos mig kan du välja om jag ska coacha dig där du lär dig på vägen eller om du föredrar "done for you paket" där jag gör jobbet åt dig.Föreläser och arrangerar även entreprenörsretreat till Frankrike."
Address: Stora Gatan, 193 35 Sigtuna
City: Sigtuna
Zip Code: 193 35



related searches:
Similar places near
Trädgårdsslottet Trädgårdsslottet 340 meter Trädgårdsslottet är ett företag som erbjuder trädgårdsnära tjänster som t ex häckklip...
LiljevallAnsell AB LiljevallAnsell AB 863 meter Välkommen till LiljevallAnsell AB! Vår vision- Livslust livet ut. Vår mission- att ge...
Starkstrom Wine Ltd Starkstrom Wine Ltd 1 km Starkstrom Wine Ltd is an "extended family" owned business importing wine and other d...
LarssonBjäreklint LarssonBjäreklint 4 km Pr- och kommunikationsbyrå i den superregion som utgör Skandinaviens nya nav
Erikssunds Säteri Erikssunds Säteri 8 km Erikssund har drivits i familjen Larssons ägo sedan 1959 och över 1000 "sundare" har ...
Digital Intelligence Scandinavia AB Digital Intelligence Scandinavia AB 9 km Läs Digital Intelligences digitala dagbok och ta del av vår digitala resa.
Stoxa AB Stoxa AB 22 km
LeBell Svets & Montage Aktiebolag LeBell Svets & Montage Aktiebolag 24 km Legosvetsning Vi har specialiserat oss på tigsvetsning i samtliga materialval, men v...
Reviews
Malin är det bästa som hänt mig så glad för dessa sessioner när hon hjälper mig med mina sociala medier. Så nöjd med denna utveckling. Funderar Du på att anlita Malin? Så kan jag bara rekommendera att du bokar henne direkt.
Jag anlitade Malin Hammar-Blomwall då jag behövde hjälp med att bygga mitt varumärke online. Malin är väldigt engagerad, hjälpsam och noggrann. Jag får hjälp med allt från färg och bild val till tekniska utmaningar. Råd om hur jag ska göra och i mitt fall mycket "hands-on". Malin ger allt av sig själv och lämnar ingenting åt slumpen. Jag kan ställa de dummaste frågorna och hon svarar med ett leende vilket också får mig att utvecklas inom Branding. Jag har gjort massor med positiva förändringar och börjar se effekten av ett starkt genomtänkt varumärke! Tusen TACK bästa branding experten!!
En dag med Malin var precis vad jag behövde för att styra upp, skala av och skala upp mitt varumärke. Så bra med Malins proffsiga blick och hjälp med både det grafiska, estetiska OCH verksamhetsutvecklingen. Ser så mycket tydligare nu vad jag behöver - och vill - göra för att växa!
Utan Malin hade jag inte varit där jag är idag med sociala medier och hemsida. Jag trodde när vi började vår coachning att jag hade ganska bra koll. Så fel jag hade. Älskar vårt samarbete kring hemsida och hur hon hjälpt mig med branding och bygga upp sociala medier. Malin är en sån kvinna att man blir glad av. Har älskat våra sessioner och kommer definitivt att sakna dem. Men ser fram emot att arbeta tillsammans lite längre fram. Kan varmt rekommendera henne.
Det Malin Hammar-Blomwall skapar i The Brand & Business Lounge är helt fantastiskt! Den kunskap som hon delar med sig av på ett enkelt och pedagogiskt sätt, allt för att jag ska förstå vikten av att bygga ett starkt, personligt varumärke. Hon tar del av de senaste rönen vad som gäller för att synas på rätt sätt i olika sociala medier. Att hålla en grupp online är inte alltid helt lätt. Till skillnad från ett möte i verkligheten så får man inte med sig alla ansikts- och kroppsuttryck som ger oss signaler om hur en människa mår, hur de uppfattar olika situationer etc. Det är en utmaning att fånga upp detta online och det lyckas Malin verkligen med! Malin ser också till att gruppen strålar av värme och omtänksamhet. Jag kan varmt rekommendera The Brand & Business Lounge och att samarbeta med Malin för att stärka ditt personliga varumärke.
Malin är fantastiskt kunnig i väldigt mycket, vilket är ganska ovanligt och något som ofta leder till att man får mycket mer än vad man betalar för. Hennes känsla för branding och kvalité är enorm, vilket också gör att man som kund kan känna sig väldigt lugn. Därför vill jag rekommendera Malin till alla som läser detta!
Malin är en perfekt business coach för den som vill gå sin egen väg och vågar gå utanför det traditionella mönstret för hur företagande ska gå till! Hon är lyhörd och otroligt kunnig inom området. Malin har också goda kunskaper inom branding och hjälpte mig att hitta bra stil och färg till mitt varumärke. Rekommenderar definitivt att ta hjälp av Malin när du vill utveckla ditt företagande!
Comment on this business

to add Your Lifestyle Coach Malin Hammar-Blomwall map to your website;