facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yrkeskonsult

Yrkeskonsult

About

Se oss gärna som en stigfinnare eller som en ledarhund. Vi nosar upp möjligheterna och visar dig vägen till arbetslivet.

Story

Yrkeskonsult är kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Hos oss möter du erfarna och kunniga medarbetare som aktivt arbetar för att du ska nå dina mål – att få en plats på arbetsmarknaden. Vi känner till många företag som vill ha kontakt med personer som de kan anställa. Bland dem finns kanske din blivande arbetsgivare, det skulle inte förvåna oss.

Vi är genom Arbetsförmedlingen leverantörer för tjänsten Stöd och matchning.
- I Stöd och matchning jobbar du tillsammans med våra erfarna medarbetare för att få jobb. Målet är att du ska komma i arbete eller utbildning så snabbt som möjligt. För att få tillgång till tjänsten krävs det att du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

För att fungera som anställd på en arbetsplats måste man få en chans att lära sig jobbet. Om man har varit arbetslös en längre tid behöver man extra mycket stöd i starten för att komma igång. Vår roll är att hjälpa både arbetssökande och arbetsgivare till ett lyckat möte i arbetslivet.

Välkommen att besöka något av våra kontor!
Sundsvall: Storgatan 68
Timrå: Köpmangatan 29

Address: Storgatan 68, 85236 Sundsvall, Suède
Phone: +46761162524
City: Sundsvall
Zip Code: 85236


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Yrkeskonsult Skåne, YKB utbildning Helsingborg, YKB utbildning Kristianstad
Similar places near
Wdetails Wdetails 231 meter Konsult inom marknadsföring och kommunikation. Hjälper företag och organisationer att...
Fredrik och Ulrika Westin AB Fredrik och Ulrika Westin AB 1 km lrika har på ett oerhört professionellt men också varmt sätt coachat mig och min ledn...
Zyns Structured Media Agency Zyns Structured Media Agency 283 km Zyns Structured Media Agency hanterar & optimerar digital annonsering. Dagligen överv...
Comment on this business

to add Yrkeskonsult map to your website;