facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ystad Camping

Ystad Camping

About

Där staden släpper sitt grepp och tallskogen tar vid i Sandskogen ligger Ystad Camping. Här kan du njuta av sol, bad och skön avkoppling.

Story

Där staden släpper sitt grepp och tallskogen tar vid ligger Ystad Camping i härliga Sandskogen. Här kan du njuta av sol, bad och skön avkoppling. Ystads härliga sandstrand är välkänd och ligger bara ett stenkast från campingen.

Högsäsongen på Ystad Camping präglas av ett härligt folkliv där aktiviteter för barnen blandas med en svängom på dansbanan. Våra fina året runt stugor har blivit speciellt populära. De är byggda som parhus, 25 kvm stora plus 8 kvm sovloft och fullt utrustade. Två av stugorna är handikappanpassade. Stugorna hyrs ut året om - varför inte en härlig höst- eller vinterhelg hos oss.

Vi är tre familjer som driver Ystad Camping och vårt mål är göra din vistelse här så glad och positiv som möjligt. Oavsett om du bor i tält, husvagn, husbil eller i någon av våra stugor är du alltid lika välkommen.

Välkommen till en skön och trevlig semester
hos oss på Ystad Camping.

Address: Österleden 97, 27160 Ystad (commune)
Phone: 0411-19270
City: Ystad
Zip Code: 27160


Similar places near
Ystad Campingbutik Ystad Campingbutik 98 meter Läget är fint med skog och hav. Nära att gå in till stan. Sämre toaletter får man let...
Nybrostrands Camping Nybrostrands Camping 4 km Hemtrevlig camping, lite trånga vägar på området. Härlig sandstrand som inbjuder till...
Reviews
Lätt att komma in trots lågsäsong. Dyrt för att vara obemannat, fick betala extra för dusch i kallt utrymme och wifi.
Lugnt och skönt en eftermiddag . Välskött områden ,fin sanitets utrymme. ****
Bästa platsen jag någonsin varit på. Rekommenderas verkligen… Kommer definitivt tillbaka hit någon annan gång. Mycket bättre än andra camping platser jag varit på. Inte alls trångt och härlig personal! Dessutom nära till stranden och de som tältar får en härlig utsikt!!
Bra pensionärscamping men sämre som camping för barnfamiljer, inga möjligheter till aktiviteter. Man satsade i stället på en Padelbana som är väldigt dyr att utnyttja och inget för de flesta barnfamiljer plånbok.
Dåligt städade toaletter, samt för få toaletter och duschar. Campingen ligger klämd mellan en hårt trafikerad väg och järnväg med tåg som kom varje halvtimme. Alla ställde sina camping vagnar huller om buller. Det var som vildavästern.
En jättemysig camping. Mycket skog för bra skugga. Lite svårt att begripa markeringarna i backen men annars finns allt. Ett stort pluss var krogen som hade toppengod pizza. Hit kan vi åka tillbaka till.
Sätt upp en skylt att det är fullbellagt vid vägen, så slipper man köra in på campingen. Det var totalt kaos 2021 07 23 då mängder av husbilar och husvagnar ska försöka att vända inne på campingen.
Fin camping nära centrum och havet. Allt var toppen så denna camping kan verkligen rekommenderas. Ett önskemål är att ha eluttag vid duscharna så man kan blåsa håret där och slippa stå utanför toaletten.
2 Mariestad och tå jäger 340kr fantasi summa dålig service campingen ligger tydligen nära något avlopp stinker. Överräklamerart .
Comment on this business

to add Ystad Camping map to your website;