facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ytterjärna Hotell & Konferens

Ytterjärna Hotell & Konferens

About

Ett ekologiskt boutique- och konferenshotell i Ytterjärna, 40 min från Stockholm city.

Story

Har du hört talas om Kulturhuset Hotel?
Vi finns i hjärtat av Ytterjärna, 40 minuter från både Stockholm och Skavsta, med den ljuvliga Trädgårdsparken mellan oss och Järnafjärden.
Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas.
Vi tonar ner utomhusbelysningen om natten så att månen och stjärnorna verkligen kan upplevas.
Självklart gör vi vårt allra bästa att tillgodose era individuella kostbehov.
Här kan ni koppla av, uppleva naturen, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara. Konferera eller skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna:
Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, Nibble Handelsträdgård och Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café, kvarn och mejeri.

Är ni en grupp så kan vi ordna studiebesök på Vidarkliniken, en arkitektur- och konstvandring eller en meditations-, yoga- eller eurytmilektion.
Kanske vill ni lära er baka surdeg på Saltå Kvarn eller laga mat med kocken på Matbygget?

Det finns många möjligheter! Tveka inte att fråga oss!

Vill ni pricka in en vistelse på hotellet i samband med någon föreställning i Kulturhuset? Se programmet på www.kulturhuset.nu!
Vi kan erbjuda Kulturpaket med rabatt på entrén till föreställningen.

Address: Pl. 1800, 15391 Järna
Phone: +46(0)8-55430200
City: Järna
Zip Code: 15391


Similar places near
Järna Bed and Breakfast Järna Bed and Breakfast 4 km -Oseriöst konstigt bemötande över telefon, stryker ett stort streck med svart tusch ö...
Reviews
Trevliga och fräscha rum med bra standard. Fin och lugn atmosfär runt hotellet med gröna ytor och äppelträd. Vi hade lite strul med nycklarna till rummen på kvällen men det löstes efter ett samtal med jourhavande vaktmästare. Receptionen var stängd kvällstid. På morgonen serverades en god frukost i restaurangen. Dottern glömde kvar sitt mjukisdjur på rummet men personalen var så vänliga och skickade ”Pingu” med posten hem till oss. Nu är dottern och Pingu tillsammans igen och alla är glada. Tack så hjärtligt för det.
Trevligt och mysigt. Bodde i en av sviterna. Väldigt fint område. Bra frukost och lunch men kvällsmaten var väldigt dålig. Min flickvän är allergisk mot chilli och dom serverade mat med chilli ändå. Dvs vi fick betala för en rätt som hon inte kunde äta.
Enklare hotell. Kan nog vara en bättre upplevelse på sommaren. Nu vart det lite strul, blev utan frukostpåse första dagen. Och när jag väl fick den dag 2 var det inte mycket. Rummet var dock jättemysigt.
Rummen är underbara med alla naturmaterial som linne och ull och ger en fin lugn känsla. Maten på caféet är mycket god och atmosfären helt underbar!
Ett helt underbart ställe med god frukost och caféet går inte av för hackor kan varmt rekommendera hotellet
Så varmt på rummet så det var svårt att såva. Fick ha både ytter dörren och fönsteren öppet hela natten.
Mysig miljö, fräscht och rent, dessutom miljömedvetenhet. Härlig dusch och sköna sängar. Trevlig juice som välkomstdryck.Rum: 5/5
Underbar miljö och god mat. Bättre standard än antal stjärnor.
En jättefin upplevelse både med boende, omgivning, mat och så Babben Larsson på det...Kanon
En jobbövernattning. Vettigt pris. Ingen kvällsmat på hotellet tyvärr. Fick en nätverkskabel att ansluta till datorn.
Comment on this business

to add Ytterjärna Hotell & Konferens map to your website;