facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ytterjärna Restaurang

"I det vackra unika kulturhuset i Ytterjärna serverar vi mat och sötsaker tillagade med biodynamiska eller ekologiska råvaror oftast lokalproducerade."
Address: Robyggehuset , Järna 153 91, AB, SE
Phone: +46 8 554 302 28
City: Järna
Zip Code: 153 91


Opening Hours

Monday: 11:30-14:00
Tuesday: 11:30-14:00
Wednesday: 11:30-14:00
Thursday: 11:30-14:00
Friday: 11:30-14:00


related searches: Järna Kulturcentrum, Lunch Kulturhuset, Järna Café
Reviews
Har köpt alla våra telefoner jag och min man haft hos de. hittills har vi köpt 6 st. iPhone, från iPhone 7 till iPhone 13 mini. Har aldrig haft problem med telefonerna. Bra för miljön och 1 års garanti. Perfekt!
I det största av "Smurfhusen" dotterns uttryck om dessa som liten finns även lunchrestaurang och café. Det är även här konsertsalen ligger. Detta blir ett samlingsbetyg från två besök. Ett i juli när vi åt lunchbuffet och ett från början av augusti bägge 2022, när jag stannade för fika. Lokalen är luftig och ljus. Jag gillar den skarpt. Det infinner sig ett lugn, även när det är mycket folk. Lunchbuffen fick att få vegetarisk, eller med vildsvinskött lokalt. Inte gigantiskt utbud på buffen om man förväntar sig det. Allt var dock mycket, mycket gott och brödet o smöret till ljuvligt. Dock väldigt snålt med kött för oss som valt det. Bad om lite mer och fick en ! tunn liten skiva av den inte allt för muntra tjejen bakom disken. Varken orkade eller ville vara tjatig, då det fanns mycket annat att äta. Kaffe ingick och enkel bondkaka efteråt rundade av fint. Redo att åka till naturreservatet Stendörren. Fika på väg senaste besöket. En habil ostmacka på gott färskt surdegsbröd och huvudrollsinnehavaren, osten, var extremt god! Liten syltkaka till Caffe Cortado efteråt satt perfekt. Vegetariska alternativ: Tillhör antroposofrörelsen, så vegetariskt finns alltid i riklig form. Men, även lokalt kött. Främst vilt. Barnvänlighet: Inga insteg. Pingisbord och lite annat pyssel. Parkering: Fri och stor. Tillgänglighet för rullstol: Enkel. Inga insteg. Specialkost: Förbeställ vid osäkerhet.
Rent och fint,inget trevligt bemötande. Maten så därMat: 2/5
Fantastisk mat i fridfull miljö. Bästa lunchen i Storstockholm!
Vackert, mysigt och hemtrevligt med eld i öppna spisen. Trevlig och proffsig personal. Maten var så god att jag häpnade. Fina smakkombinationer, vackert upplagt och tillräckligt mycket till och med för mig! Gott bröd och fina sallader som ingick. Den vegetariska rätten var även den tillräckligt ”matig” för att mätta gästerna. Oerhört prisvärt.
Jättegod mat och trevlig personal!
Fantastisk lunch
Översatt av Google Intressant plats med rolig arkitektur. Fantastiska kakor och bakverk. Smörgåsar och en liten meny med nylagad mat. Maten jag hade var fantastisk, kaffet var också bra. Rekommendera ett besök. Besökte bara restaurangen men hade en trevlig avkopplande tid. Original Interesting place with fun architecture. Great cookies and bakery goods. Sandwiches and a small menu of freshly prepared food. The food I had was great, coffee was also good. Recommend a visit. Only visited the restaurant but had a nice relaxing time.
Översatt av Google Speciell plats, mycket naturlig och tyst Original Lloc especial, molt natural i tranquil
Mat: 5/5
Comment on this business

to add Ytterjärna Restaurang map to your website;