facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yuan Qigong Sverige

Yuan Qigong Sverige

About

Yuan Qigong Sverige är en ideell förening som arbetar med träning av Yuan Qigong för att främja hälsa, välbefinnande och personlig utveckling.

Story

Föreningen arrangerar träning, kurser och lärarutbildning enligt de olika metoderna inom Yuan Gong Qigongskolan.

Årets höjdpunkt är sommarretreaten på Wiks folkhögskola utanför Uppsala. Den hölls för första gången 2012 och blev mycket omtyckt av deltagarna. Huvudlärare på retreaten är Yuan Tze - läs mer om honom på vår websida.

Address: Härnevi skolväg 14, 19730 Bro, Sweden
City: Bro
Zip Code: 19730



related searches: Ling yuan qigong, Qigong kurs Online
Reviews
Vill passa på att tacka för Qi-gong som jag lärde mig hos er för c:a 6 år sedan och som numera ingår som en del i ett program jag utför 365 dagar om året. Det har varit och är ett lyft för hälsa, välbefinnande....livet.
En plats att mjuka upp stela gamla kroppar och dito sinnen och även för yngre som slipper stelna till. Effektiva övningar - ingen del av kroppen klarar sig undan. Fullständig koncentration och samhörighet med gruppen. Harmoni och kraftpåfyllning under kärleksfull ledning.
Yuan Qigong har varit helt avgörande för mig att mitt inte lugn och energi. Proffesionellt ledarskap och ytterst prisvärd träning. Att vi nu kan träna i en gammal kulturbyggnad i Gamla Stan ser jag bara som ett positivt tillskott i praktiken. //Andreas
En effektiv träningsform som efter fjorton dagars träning läkte en frozen shoulder. Dessutom ger träningen ett själsligt välbefinnande.
Bra organiserade retreater och pedagogiska lärare.
Qigong och medvetandeträning som är lätt att lära sig, rolig och intressant. Kvalificerade lärare och rimligt pris.
Comment on this business

to add Yuan Qigong Sverige map to your website;