facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zackows Gård

Zackows Gård

About

Lantbruksmuseum
Veteranmaskinvisningar
Traktorpulling
Stug-uthyrning

Story

Zackows Gård är en otroligt vackert belägen gård i Kullabygden, Nordvästra Skåne. Med sina 22 hektar mark är det den mest idylliska lilla jordbruksegendom man kan tänka sig. Havet och bergen bidrar tillsammans till en fantastisk miljö med fina bad och skön natur. Idag driver Familjen Zackow ett museum, Kullabygdens Lantbruksmuseum, där stora delar av Sveriges mest intressanta lantbrukshistoria är bevarad. Välkommen!

Address: Mjöhultsvägen 723, 263 92 Jonstorp
Phone: 0706668193
City: Jonstorp
Zip Code: 263 92


Reviews
Trevlig tillställning och gott fika!
Ett trevligt ställe med mycket roliga hamla maskiner
Fantastiskt arrangemang med gamla traktorer både med tändkulemotorer och ångmaskiner. Man hade också lagt en halmstack där de minsta barnen fick klättra och rulla runt och hade väldigt roligt. Kanske inte lika roligt för föräldrarna med all halm som följde med hem. Fika med fantastiska kakor.Tidpunkt för besökVardag
Lika trevligt som vanligt. Ni som är där första gången, var inte rädda för att fråga människorna som "arbetar" där, dom har en fantastisk historia att berätta om hur det var för i tiden.
Hit borde alla åka som är intresserade av maskiner och fordon. Det fann gott om dem och det var en riktigt intressant dag. Tack för denna gången.
Kul upplevelse för en liten kille som gillar fordon
Alltid lika trevligt. Mycket bra arrangemang.
För en gammal bonne och motornörd är det perfekt.
Trevligt med gamla traktorer
Värt mer än ett besök, här finns mycket att titta på
Comment on this business

to add Zackows Gård map to your website;