facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zacks

Zacks

About

www.zacks.nu

Story

Vi är oerhört glada att kunna presentera ett nytt tillskott i Växjös restaurangvärld och på så vis vara med och skapa ännu mer glädje och variation i vår stads matkultur.

En restaurang där innovation och nostalgi möts i ett och samma rum. Ett klassiskt amerikanskt matställe i 50- och 60-tals miljö med inslag av den nya tiden och smakinspiration från olika delar av världen.

Vår vision är att skapa en framtida mötesplats för alla åldrar och förmedla en känsla av en försvunnen tid. En mötesplats där man kan träffas, umgås och tillsammans avnjuta en god måltid. Restaurangen erbjuder hemlagade hamburgare och amerikanska pizzor samt sallader där din kreativitet och smak bestämmer hur du vill ha det. God mat, bra service och trevlig miljö är viktigt för oss.

Vi vill visa att hamburgare och pizzor kan vara roligt och en riktig smakupplevelse!

Välkommen in och upplev du också!

Address: Fagrabäcksvägen 18, 352 40 Växjö
Phone: 047046030
City: Växjö
Zip Code: 352 40



related searches:
Similar places near
Grilleriet Burgers Växjö Grilleriet Burgers Växjö 1 km Här var jag senast 2016 och mindes tydligt hur goda jag tyckte att burgarna var då. ...
Nya Burger King Nya Burger King 2 km De smutsigaste toaletterna jag varit på på en Burger king restaurang, FY
STENladan STENladan 3 km Bra mat, bra buffé. Mycket trevlig personal
Reviews
Härlig buffé med husmanskost.Även bra Hamburgerrestaurang..
Stora portioner, personalen är lite torr, maten är god. Hamburgarna är goda men dippsås till pommesen ingår tyvärr inte.
Absolut pinsammaste "pizzan" jag ätit! Färdig botten från frysen, smaklös ost och 5 korvbitar på hela pizzan. Att detta stället har fått 4,3 stjärnor är helt utanför mitt förstånd och måste vara den mest missvisande recensionen på hela Google maps! Åt 1 slice och gick tillbaka och la min pizzakartong med hela pizzan utom en slice på disken igen. De som äger stället borde inte syssla med mat!
Jättegott. Saftiga burgare krispig sallad och goda pommes. Det finns inget mer att fråga om. Var nöjd med mitt besök och och återkommer järna.
Glutenfri lakto-ovo-vegetarisk pizza! Dränkt i ost men himla god! Bakad i form så fungerar för mig. Gott för andra i sällskapet med, med ordentliga hamburgare och tjockbottnade pizzor.
Stor lokal med mycket platser. Serverar tex hamburgare med pommes som är helt ok. Ordnar så att det går att ta med maten. Vänlig personal. Parkeringsplatser finns det gott om.
Väldigt dyrt på vad man får på tallriken. Ingen sallad eller grönt på tallriken. Planeringen smakade inget var geggig. Pris 139:- Inte värd det.
Den här restaurangen får 5 för mättnad En pizza här så behöver man inte vara hungrig på länge. Lokal kanske en 3a på grund av luftighet... inte så romantiskt men personalen är väldigt trevlig. Restaurangen saknar just nu rättigheter för starkare drycker men placerar sig som väldigt bra på genomresa. Maten får helt godkänt med det vi åt var väldigt mättande och saknade inte det minsta av fett.
God pizza, var sent på kvällen, lugnt i restaurangen
God mat och trevligt. Jag hade nog lite otur och fick vänta lite längre på maten men ändå okej
Comment on this business

to add Zacks map to your website;