facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ZannaZ

ZannaZ

About

Butik & webshop med en härlig mix av allt som hör till det kreativa skapandet, stort urval av symaskiner, tyger, sybehör & mycket mer.

Story

Butik & webshop med en härlig mix av symaskiner, tyger, sybehör & mycket med.



"Butik med en härlig mix av allt som hör hemma i det kreativa skapande med tyger, inredning, sybehör, quilt, spetsar, gardiner, symaskiner och mycket mer "
Address: Storgatan 12, 265 34 Åstorp
Phone: 042 515 41
City: Åstorp
Zip Code: 265 34



related searches:
Reviews
Jag hade beställt fel färg på blixtlås och hade ingen aning. Blev uppringd och frågad om jag ville ha en blixtlås som matchade tyget istället. Ni förstår inte hur glad detta samtal gjorde mig. Vet att det inte är vanligt att det förekommer men en sån liten sak gjorde verkligen min dag! Jag ha blivit jättebesviken när jag väl skulle ha insett mitt misstag. Enda minus med företaget är att ni inte finns i Stockholm!! Snälla öppna en butik här Tack Zannaz!! Mvh Vega
Toppservice och trevlig personal! Har handlat på deras webshop innan och detta var första besöket på plats jag bor i Göteborg. Jag fick grym hjälp med min symaskin och självklart fick jag med mig några meter tyg från deras stora urval! Rekommenderar ett besök helt klart!
Kunden har aldrig rätt. Extremt otrevliga om man har något att anmärka om förutom att betala och hålla käften. Kvinnan som äger det är riktigt otrevlig och kan aldrig erkänna att ett fel begåtts. Lämna absolut INTE in symaskiner på service här, inget åtgärdas och påpekar man att felet består ljuger hon och hittar på svepskäl eller blåljuger och säger att det visst fungerar. De är billiga med vissa grejer men snälla stöd inte detta företag, ni kommer ångra alla pengar ni gett dem direkt ni har något att anmärka på en tjänst eller köp.
Pinsamt hur de inte lyssnar på kunderna och tar egna beslut och tvingar kunden att betala. Kräks på företag som detta Handla aldrig härifrån, ta mitt råd och vänd er till seriösare företag och slipp missöden. För dom väntar er alla som vill handla härifrån suck säger jag bara!!
Tyvärr måste jag ändra åsikt om butiken. När det kommer till material är det ok, men en del av tillbehören som butiken erbjuder finns inte i lager. Vid online beställningen stod det att den skulle skickas inom 5-7 dagar. Jag har väntat i 3 veckor och beställningen har inte skickats, ingen svarar på mejlet. Jag är besviken.
Trevlig service och sonen som blev illa bemött i en annan tygaffär blev väldigt bra bemött och valde därför flera tyger till sig själv. Har handlat både online och i butik. Rekommenderar varmt!
Vilken härlig butik, med så mycket fina tyger och bra sytillbehör. Jag önskar att jag bodde närmre och inte 60 mil bort, att handla på nätet är inte samma grej!
Lättåtkomlig. Lätt att parkera gratis längsmed gatan. Bra sortiment av olika tyger och tasslar. Säljer även symaskiner och knappar. Väldigt mycket och bra barntyger. Allt från enkla allmäna barnmotiv till disney och andra märkesmönster.
En tygaffär utöver det vanliga. Här finns allt och lite till. Trevlig personal också.
Besök ZannaZ i Åstorp om Du vill komma till tyg himlen!! Här finns ALLT, tyger, knappar, sytråd, symaskiner, gardiner...ja listan kan göras hur lång som helst. Skulle "bara" gå in och titta trodde jag, men blev kvar i 2 timmar och hann ändå inte gå igenom butikens enorma utbud. Fastnade för bomullsjersey med tryck, det finns hur många som helst att välja emellan. Har aldrig någonsin tidigare, vare sig i Sverige eller utomlands besökt en så fantastisk butik, med kunnig och trevlig personal. Har Du inte besökt ZannaZ ännu så har Du gått miste om en härlig upplevelse, de finns även på "nätet" men inget slår att få känna på tygerna man ska köpa, så nästa gång Du behöver tyg eller tillbehör bara måste Du besöka ZannaZ, det är ett besök Du aldrig kommer att ångra och kontanter accepteras som betalning!! Efter mitt besök gick jag och smålog resten av dagen, så, så, glad att jag funnit ett Paradis.
Comment on this business

to add ZannaZ map to your website;