facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zao

Address: Drottninggatan 15 , Karlstad 652 25, S, SE
Phone: +46 73 789 99 90
City: Karlstad
Zip Code: 652 25



related searches: Zao karlstad photos, Zao karlstad menu, Zao meny Karlstad, Bastard Burgers Karlstad, Funky Taco Karlstad, Kinoko Ramen Karlstad, Spicy Hot, Sobi orebro
Reviews
Äntligen har ni öppnat och vilken efterlängtad restaurang ni är! Packat med glada människor och fantastisk mat hela dagen. Ni gjorde min fredag!
Blev inte besviken på personalens tips, Rice Bowl/Bangkok Style. En rejäl portion för 119:- och lagom styrka på maten gör i alla fall mig mer än nöjd. Det enda som hindrar en sista stjärna är att lokalen inte riktigt tilltala mig men den ligger centralt och har en stor "öppen" yta. Äter gärna här igen
Efter en längre tids väntan dök Zao äntligen upp i Karlstads gatubild igen! Från att ha legat i 15-husets mörka skymundan ligger den numera i en stor fräsch lokal med stora fönster utmed Drottninggatan. Lokalen har verkligen fått sig ett lyft och det verkar som att fler kunder äntligen lyckats hitta sig hit. Hoppas därmed att Zao kommer lyckas denna gång. Mycket lovord men dock endast tre stjärnor hur kommer det sig? Jo, iom deras flytt till den nya lokalen så verkar dem ha rört om en del i menyn. Till mitt stora förtret har dem inte bara plockat bort min stor favorit "pork siu", utan även "namboo". Jag hoppas att det bara är tillfälligt och att dessa två favoriter hittar sig tillbaka till menyn inom kort. Troligtvis har dem valt att göra en storsatsning efter flytten men med en nedbantad meny. Vore kul om man kunde få in fler maträtter efter en tid och därmed få uppleva en större varierad utbud av det asiatiska köket. Har bara varit på det nya stället en gång och upplevelsen i sin helhet var positiv. Färska råvaror som Zao gjort sig känd för. Kul att dem dessutom valt o satsa på boba tea, något som verkligen saknades i Karlstad. Tyckte dock att soppan phở innehöll alldeles för lite av både kött och grönt. Detta plus avsaknaden av mina två favorit maträtter gör att jag endast väljer att ge er tre stjärnor, där den "gamla Zao" lätt förtjänade fem. Jag hoppas att dessa förbättringspunkter kommer tas med i ert arbete och att jag inom kort både kan avnjuta min stor favorit pork siu samt en välfylld phở.
Supergod mat, härlig personal och väldigt bra boba tea. Så glad att Zao har öppnat i Karlstad igen!
Maten? Wow säger jag bara Billigt och mycket smak. Ett måste!!
Underbar asiatisk street food med en passande inredning som bidrar till en skön atmosfär. Väldigt bra priser, här kan du bli riktigt mätt och belåten för 85 kronor. Restaurangen är belägen inne i ett köpcenter så det är lös och ledig vibe. Här borde ni verkligen käka deras Baozi, det är en smårätt för 39 kronor som är riktigt god.
Mycket god mat till lågt pris, mycket kort väntetid. Tyvärr var stället borta när jag gick dit för att äta en Bangkok Style, pga ombyggnad. Jag hoppas verkligen att detta stället återuppstår och gärna på en bättre plats, deras mat var fantastiskt fräsch och god. Äntligen har de öppnat i sin nya lokal, till min glädje var det redan fullt med gäster, många som har längtat. Denna lokalen har definitivt mycket större möjligheter än den gamla, så jag tror på en succé.
Snart öppnar denna makalösa restaurang igen! Längtar så, 24 mars here I come!
Jättegod mat och trevlig personal, rekommenderar starkt att besöka denna restaurang!
Karlstads i särklass bästa lunchrestaurang. Alla rätter är otroligt goda och det tummas aldrig på genomförandet. Ett måste för dig som gillar asiatiskt!
Comment on this business

to add Zao map to your website;