facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zentana Stars

About

Zentana Star`s är en småskalig uppfödning av Shetland sheepdog. Vårt avelsmål är att föda upp friska, rastypiska, bra mentalt och arbetsvilliga hundar. På denna sidan kan ni följa våra hundar, sålda valpar och kommande kullar.



"Vi är en American steakhause och en modern sportbar"
Address: Svanebergs gård 3, 39243 Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar
Zip Code: 39243


Similar places near
Thunder Dust's Kennel Thunder Dust's Kennel 3 km Schäfer för utställning och sport
Barbet Bay Barbet Bay 5 km Barbet, valpar, resultat utställning, rally, agility
Reviews
Hej halloj! För fyra veckor sedan idag hamnade jag på stars and stripes då krögers var stängt även om de sa att de var öppna!!!!. Men inte är jag ledsen för det! nej nej! För att ta det från början: Jag mötte upp en tinderdejt denna söndagen för fyra veckor sedan. Jag var nervös som fan och bakis. Men det var han också! vi slog oss mer på stars and stripes där vi kände oss smått malplace då vi inte gillar fotboll och vi var de enda kunderna. Men damen i kassen var förträffligt trevlig och lät till och med min dejt provsmaka sitt vin det var kul och agerade lite som en icebreaker för oss! Vinet var bra men lite overpriced men ölen var kall å god som en god en öl skall vara. Jag vill tacka stars and stripes för den trevliga första dejten jag kunde ha där. Nu dejtar vi exklusivt så jag må säga att det fungerade! fridens tulpaner mina bröder på återseende
Möblerna var sönder. Drinkar i mjölkglas från ikea. Vid förslag på öl fick man norrlands som förslag. Typiskt oskönt ställe.Mat: 1/5
Tre ligt ställe med bra mat. Tog en classic French burgare som var riktigt bra.Mat: 5/5
Vi borde ha vänt i dörren - stod vid skylten som uppmanade oss att vänta på att få sittplats länge medan 5-6 servitörer rörde sig i restaurangen utan att uppmärksamma oss kanske var den trevliga personalen som andra skriver om på semester..?. Men trots vår magkänsla stannade vi och beställde. Sedan väntade vi. Länge... Efter mer än en timme serverades vi den minst prisvärda måltiden någonsin - jag tog en Bacon- cheeseburgare men utan bacon. Trodde åtminstone att jag skulle få sallad och tomat på burgaren men det jag fick motsvarade en enkel cheeseburgare från McDonald's fast där få man nog ändå saltgurka? Så besviken.. Den som fick bästa burgaren var sonen som tog en barnmeny, då fanns både grönsaker och dipp och den hade samma storlek som våra andra burgare. Gör dig själv en tjänst och ät någon annanstans!
Riktigt dålig service och maten är dyr mot vad du får på tallriken. Kommer inte gå dit igen.Mat: 1/5
Restaurangen var mysigt och rent med bra musik.Jag kommer att ge 3 stjärnor eftersom servitören sa till mig att det finns en "gigantisk" schnitzel som vi borde prova.Istället fick vi 3 små innerfiléer. Schnitzel är gjord av kycklingbröst. Det smakade ok men det var inte vad jag beställde.
Stor uteservering, dubbla våningar inomhus, välfylld bar och goda hamburgare. Flera stora tv på uteserveringen gör stället perfekt för sportevenemang.
Maten är ok stark 3a av 5 möj... Men för övrigt ett mycket trevligt ställe med skön atmosfär o välkomnande personal som ger det lilla extra vilket inte är standard på dagens pubar. Stil men ändå avslappnad miljö!! Topp 3 i Kalmar!!
Dom tar inte kalmarkortet trots att dom står med på listan över de företag där man kan använda det. Dom borde ta det tills dom blivit bortplockade därifrån Mat: 5/5
Provade kyckling vingarna, kanongoda men starka Alltid trevlig personal Mat: 5/5
Comment on this business

to add Zentana Stars map to your website;