facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zetas Trädgård

Zetas Trädgård

About

Zetas Trädgård är en unik handelsträdgård som har Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter!

Story

På Zetas hittar du Sveriges största sortiment trädgårdsväxter. Vi har också ett brett urval av krukor och interiör med den udda detaljen som förskönar din trädgård.

Vi har en rofylld visningsträdgård där du får uppleva fullvuxna växter. På scenen avlöser växterna varandra. Från den tidiga vintergäcken och den rosablommande hundtandsliljan följd av treblad, Allium, svavelpion, magnolior, blomsterkorneller och skenkamelior. Senare ikläder sig trädgården det senaste modet ur höstkollektionen, främst bland modellerna tågar de eldigt röda japanska lönnarna.

Vår personal är mycket kunnig och har stor erfarenhet. Många är specialiserade inom olika områden. Vi ger dig råd du kan lita på!

Vår katalog hjälper dig välja rätt växter genom den konsumentinriktade betygssättningen på växterna i sortimentet. Zonangivelser, råddjurssäkra växter, skuggtåliga rosor m.m. står att finna i katalogen.

Inköpen, som sker med stor omsorg, ger dig de senaste nyheterna och de väl beprövade klassikerna från Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, Amerika och England.

I vårt café kan du njuta av härliga bakverk, en god smörgås eller en lunch baserad på säsongens ekologiska råvaror. Caféet har uppmärksammats i två böcker: "Sveriges bästa bord 2005" samt "Guide till stockholms sommarcaféer". Det är vi mycket stolta över!



"Zetas gardens and online store for plants and interiors."
Address: Blombacken 2, 14170 Segeltorp, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-525 29 700
City: Segeltorp
Zip Code: 14170



related searches:
Similar places near
Café Långsjön Café Långsjön 2 km Välkommen till Café Långsjön. Mysigt café! Våfflor, Glass, smörgåsar, kaffe och bakve...
Reviews
Väldigt fint ställe med alla typer av växter man aldrig/knappt sett tidigare, stort utbud men rätt dyrt även i butiken som finns inne. Caféet då. Orimligt dyrt men rätt god och personal som verkar trötta på livet, inte en enda gång log någon eller var välkomnande. Uteserveringen kompenserar litegrann, så helt okej värt ifall man vill ta en fin bild och få en lugn stund. Tyvärr många bord som är snea och fullt med rost. Det finns mycket potential i det här stället, synd att man inte tar vara på det.
Mysig handel! men tråkigt med Fabrique som café :/ känns inte så genuint. Hade förväntat mig något mysigare. 237kr för två pizza-slice och grillad levain där osten inte var smält utan låg bara där lite slappt riven.
Fantastiskt utbud att gå omkring bland och dofta och njuta av. Snäll, pedagogisk och hjälpsam personal. Ett trevligt lite café där det även finns några få platser inomhus om man behöver.
Ganska stort utbud, men priserna är väldigt höga tyvärr. En persilja, basilika kostar 89:-!
Mysigaste stället ever Alltid Värt Ett Besök Stora PLUS för gott käk & fika Ett måste att besöka varje gång jag är i närheten!
Bra utbud av plantor och allt du behöver till trädgården. Trevligt litet cafe med lättare lunch och fika.
En vackervplats att sitta i solen med en fika i den vackra trädgården. Caffè Latte var i svagaste laget och morotskakan var saftig men med en lite för hög ton av en krydda som drog ned smakupplevelsen. Smörgåsen var god. Så här på hösten finns inte så mycket att handla, här får man räkna med att betala höga priser för alla varor. Men det är väl värt ett besök för att uppleva trädgården.
Mysigt ställe, men maten vi fick var inte speciellt bra. Det var något bröd med lax i. Brödet var bränt och det var långt ifrån spännande smaker och svår att äta.
Svårt att få en uppfattning om priser och hittar prisgrupperna. Dessa kan göras större och tydligare. Prisgrupp 6 finns inte med tex och skapar förvirring. Personalen är inte 100% serviceminded. Man drar sig för att fråga. Annars bra utbud.
Just nu 50 % på trädgårdsväxter... Det var fint väder och vi fikade och var på rundvandring i handelsträdgården. Vilket fint café och fantastiska bakverk.
Comment on this business

to add Zetas Trädgård map to your website;