facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zitabåtarna

Zitabåtarna

About

Zitabåtarna etablerades 1927 och är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi trafikerar huvudsakligen sträckan Kungshamn-Smögen men det går även bra att boka våra båtar för övriga turer.

Story

Välkommen till Zitabåtarna

Zitabåtarna etablerades 1927 och är ett familjeföretag i fjärde generation. Vi trafikerar huvudsakligen sträckan Kungshamn- Smögen, men det går även bra att boka våra båtar för övriga turer. Vi har tre båtar i drift: Zita af Kungshamn, Zita III och Zita V. Våra snipor är traditionella Orustbyggen i ek med en sammanlagd passagerarkapacitet på över 100 personer.

Vill ni ut till någon av de närliggande öarna eller planerar ni en båttur i samband med ert företags-, fest- eller bröllopsarrangemang så hjälper vi gärna till. Vi har lång erfarenhet av alla typer av båttransporter. Vår säsong sträcker sig från påsk till alla helgona helgen.

Familjen Karlsson med personal önskar er välkomna ombord!



"Båtturer mellan Kungshamn och Smögen"
Address: Hamngatan 13, 456 31 Kungshamn
Phone: 0523 300 25
City: Kungshamn
Zip Code: 456 31


Similar places near
Haddock Havsfiske Haddock Havsfiske 5 km Havsfiske och Rundturer i vattnen utanför Hållö-Smögen
Reviews
Vi åkte en egen chartraf tur till Hållö. Trevlig skeppare och fina båt. Ett snack per telefon så fixades resan enl önskemålen. Perfekt allt inkl vädret som var med oss hela dagen.
Genuina båtar tar oss till havs! Denna gång till Hållö.
Trevligt sätt att färdas. Håller tiderna hyfsat bra. Dyrt i längden exv för en familj i en vecka eftersom klippkorten inte ger rabatt.
Vi kom precis när de skulle åka, men kapten la till igen så vi fick åka med. Trevligt att åka lite båt och hundarna var välkomna, vi är nöjd
Perfekta fartyg för en mysig tur i skärgårdsmiljö.
Trevlig båt tur med Bra personal som tar hand om oss resenärer på bästa vis. Är jag i kungshamn och vill till smögen tar jag Zitabåtarna igen.
Mysiga små båtar med väldigt trevlig personal!
Trevlig tur med god bit mat och berättelser ifrån Sotekanalen. Kan varmt rekommenderas när man är i Smögen!
Väldigt trevlig tur mellan Kungshamn och Smögen i traditionsenliga båtar. Väl värt 50 kr för en tur
Comment on this business

to add Zitabåtarna map to your website;