facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ZizkaMedical

About

Åsa Nilsson Zizka, Läkare, Specialist inom Reumatologi/Allmän/Försäkrings/inkl Idrotts-/Estetisk medicin.
www.twitter.com/zizkamed
[email protected]

Story

Jag heter Åsa Nilsson Zizka, Läkare med Specialistkompetens inom Reumatologi och Allmänmedicin. Jag har min Examen från Karolinska Institutet 2001 samt en Bachelor's of Science examen i Psykologi från King's College, USA där jag bodde under 5 år.
Jag har också alltid haft ett stort estetiskt intresse och arbetar som hobby även med Estetisk Medicin inom vilket område jag gått flera kurser både i Sverige och internationellt.
Jag arbetar även med Idrottsmedicin och Ortopedisk Medicin som resultat av mitt idrottsintresse - jag är medlem i SFAIM.

Jag skriver om målmedveten löpning/träning mitt i livet med familj och heltidsjobb och att bli så bra som möjligt med sina förutsättningar. Att hinna med att träna, arbeta och leva familjeliv med fyra barn är ett pussel där löpningen/träningen ska samsas med mycket annat i tillvaron! Med hjälp av lite lunchpass och planering får jag ihop ett bra program i veckan och håller en riktigt bra motionärsnivå på den volymen. I Maj 2014 sprang jag min första Halvmara och i Oktober mitt första Marathon, i Växjö. Förhoppningen är att fortsätta bli bättre inom detta område! Medicininsk Estetik är ett av mina intressen - det konstnärliga utgör ett komplement till det rent medicinska. Jag är arbetar också med ledsmärtor och är utbildad på att ge injektioner i samtliga leder. Detta är möjligt både med kortison (inflammationshämmande) och hyaluronsyra (vid artros).
Vi kan också erbjuda kroppskonturering med Ilipo som ger ett mycket gott resultat på det område där man behöver gå ned i vikt, ex. midja, under förutsättning att man kombinerar med träning.

Address: Södra Långgatan 9, 394 70 Kalmar (Kalmar)
Phone: 048069909
City: Kalmar
Zip Code: 394 70


Similar places near
Naprapat Carin Möller Naprapat Carin Möller 6 km Mycket duktig naprapat
Slottsfjärdens läkarmottagning Slottsfjärdens läkarmottagning 7 km Tycker inte att dem är speciellt trevliga alls.
Schelin Medicin Schelin Medicin 7 km Schelin Medicin AB är en vårdgivare som har avtal med Region Kalmar Län och bedriver ...
Syrsan Syrsan 13 km Syrsa är det vardagliga erektionsstödet som kan främja sexualiteten och ge en bra liv...
Comment on this business

to add ZizkaMedical map to your website;