facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zoo Giganten

Zoo Giganten

About

Skånes Största Djuraffär och Zoobutik med djur. Nära till Lund, Malmö, precis vid motorvägen.
Ett center för alla djurvänner med ett litet MINI-ZOO.

Story

Skånes Största Djuraffär vid avfarten Lomma mellan Lund och Malmö. 1500 kvm zoobutik, Djurhotell, Salong, Minizoo, rasthage med mera. Ett center för alla djurvänner.



"Vår butik i Lomma är Skånes största djuraffär och zoobutik.Ett center för alla djurvänner med bland annat Djurhotell, Zoosalong, Minizoo, Rasthagar och dammar med tillbehör.Vi ligger på ett vackert fält mitt mellan Malmö och Lund, nära Staffanstorp. I butiken på 1500kvm hittar du både djur, djurtillbehör och en stor akvarieavdelning där vi t.ex. har en bred variation av saltvattenfiskar och koraller."
Address: Mariedalsv. 6 , Lomma 234 35, AB, SE
Phone: +46 40 41 84 12
es.netnagigooz@ofni
City: Lomma
Zip Code: 234 35



related searches: Arken Zoo, Arken Zoo Malmö, Zoo KOMPANIET, Kävlinge Zoo, ZOO se, Djurens Värld, Djuraffär Löddeköpinge, Akvariepiraten
Reviews
Superkarismatisk och trevlig grabb bakom kassan! Jättepratglad och gjorde affären värt besöket. Dessutom var det ett mysigt litet minizoo med kaniner samt getter man kunde besöka vilket var väldigt gosigt Jag kom dock i ändamål för burinredning och behov till mina råttor, och jag upplevde inte att jag fann så mycket Fågelavdelningen var lite snål, och inte så mycket spännande bland gnagarna heller. Men sortimentet kanske blir större till nyöppningen! Råttor är dock inte det vanligaste djuret kanske, så om du är på jakt efter finemang för hund eller katt så är sortimentet gigantiskt
A large pet store with tons of food and equipment for most pets. Dogs, cats, fishes, rabbits - they got it all. They also sell a bunch of animals. Mostly minor rodents, fishes and lizards. The animals seems to be well taken care of. There’s also a micro zoo here. Goats, rabbits and similar animals. You can pet them if you want.
Så fint det har blivit ...
En Zoobutik / upplevelse helt i en klass för sig själv! Cederholm som ägt anläggningen under de senaste åtta åren vilar inte utan ser till att här sker det ständigt nya förändringar och en helt ny avdelning är under uppbyggna. Denna nya avdelningen kommer att ge utrymme för fiskar, fåglar, smådjur och mycket mer till försäljning. Målet är att Zoogiganten 2.0 ska stå klar hösten 2022 till våren 2023 beroende på världsläget. Utanför den synnerligen välsorterade foder och tillbehörsbutiken finns flera spännand avdelningar med en fågelvoljär som utan kostnad fritt får användas an besökarna. Här finns även en fin utställnkng av kaninhus och dammar och såklart barnens favorit minizoo där de får besöka och klappa getter och kaniner! Bland de tjänster som Zoogiganten erbjuder finns ett Hotell för smådjur, fåglar, katter & reptiler. Ett hunddagis, djursalong, valpkurser, hundmassör och veterinär är några andra tjänster som erbjuds här i denna oas för husdjur och de som älskar dem! Mer info hittar du på zoogigantan.se Jag ger Zoogiganten och deras fantaskt trevliga och kunniga personal fem stjärnor och tre tummar upp Gillar du recentionen ge den gärna tummen upp
Så fin butik och alla finesser runt om, kloklippning,hotell mm
Bästa djuraffären i Skåne. Har även fåglar, smådjur, reptiler och fiskar. Duktig personal. Mycket varor att välja på. Finns även ett minizoo med getter, kaniner. Ett måste om man gillar djur!
Kommer bli fint när det är klart! Fick en rundtur av en av de alla trevliga som jobbar där. Vi återkommer efter nyöppningen.
Bra affär med allt till dina kära djurvänner. Möjlighet till dagis/hotell för husdjur också.
Jättetrevlig djurbutik och litet utflyktsmål. Nya butiken var jättefin.
Helt okej, hade förväntat mig ett större och bredare utbud av produkter.
Comment on this business

to add Zoo Giganten map to your website;