facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zoo kompaniet

Address: Saluvägen 5 , Täby 187 66, AB, SE
Phone: +46 8 544 902 10
City: Täby
Zip Code: 187 66


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: zoo kompaniet arninge, arken zoo arninge, arken zoo, djuraffär
Similar places near
Ica Nära Näsbydal Ica Nära Näsbydal 5 km Bra öppettider och deli för en liten Ica. De egna såserna är super Skulle kunna ha li...
ICA Rösjöhallen ICA Rösjöhallen 6 km Det första intrycket av ica rösjöhallen var Patrik. Men namnet Patrik är inte detsamm...
Reviews
Inte så kunnig personal och ibland måste man leta för hitta någon tyvärr
Otrevlig personal som verkade bli irriterade när man ställer frågor. Marsvinen och kaninerna bor i små gallerburar och har bara ett hus att vara i. Djuren ska ha mycket plats att röra sig på. Detta ger också fel intryck på kunder som inte vet att dessa djur inte ska bo i dessa burar ni säljer. Ångest när man kollar på fåglarna och fiskarna som är tiotals i för små burar och akvarium. Trist.
Nästintill hopplöst att få tag på personal som inte är "upptagen". Det känns också oseriöst att hålla kampfiskshanar tillsammans med andra fiskar då detta leder till stor stress för dem. Välj hellre att handla hos Zoo vid Bromma Blocks i stället.
Stor och rymlig lokal. Stort utbud på både hund och katt. En rolig djuraffär. Kommer absolut handla här igen!
En underbar affär som har ALLT jag menar ALLT . Trevlig och kunnig personal . Jag/vi har privat uppfödning av hundar rekommendera alla våra valp köpare att åka till Zoo kompaniet. Det är som att gå in i en godis affär
Tråkig butik och nonchalant personal.Fick gå runt på akvarieavdelngen utan att bli kontaktade av personal trots att en gick runt och plockade i akvarierna och såg upptagen ut och en som hjälpte en annan kund försvann innan vi hann haffa honom. Efter en halvtimme dyker en kille upp och säger att nu stänger dom och vi får lämna butiken utan dom fiskar och räkor vi hade tänkt köpa. Trist! Har nu varit på zoobutiken i Bromma blocks och är väldigt nöjda med bemötandet där, det var värt den extra resan.
Jätte bra utbud när det gäller leksaker till papegojor men har några önskemål: våga ta bort sandpapper från sortimentet, det orsakar bumblefoot och sen att nymfkakaduorna/undulaterna inte borde ha någon spegel då det kan orsaka krävinflammation och ingen av arterna ska ha bomullsrep att sitta på, de gnager på det och det orsakar förstoppning och sen om de får de hängande trådarna runt hals, ben mm så kan de dö eller skadas. Fåglarna ni säljer förtjänar också bra leksaker i naturmaterial och ni har ju redan så många bra att sätta in.
Otroligt bra sortiment, vi har en liten papegoja - finns många olika foder och annat käk på lösvikt, många leksaker, tillbehör - och även burar. Många zoobutiker har numera mest till hund och katt, kanske marsvin...typ, fågel har blivit lite svårt att hitta grejer till tyvärr. Stor butik - fick jag skrattande själv konstatera - när jag gick vilse på väg till kassan. Parkeringen kan vara lite vilda västern, stressade människor och lite, delvis otydligt vart man ska ta vägen, känns som någon övergripande projektledare tappat taktpinnen i stort, men det sänker inte betyget på butiken - finns det mesta - för de flesta sällskapsdjur.
Uselt en stjärna är för mycket. Är med i "Bonussystem" där ett skrivet medlemskort finns i en kartoteklåda i butiken. Ingen vet något. - Det är bara uppfödare som får vara med. - Har du inte med ditt kort kan vi inte registrera. Det finns ju i deras kartoteksystem! -Nej vi har inget sånt system här. Detta är bara några av de svar jag fått när jag behövt handla hundmat. Jag har lyckats få in mitt inköp 1 ggr och maken 1ggr. Vore vi inte tvungna skulle vi aldrig mer handla där. Nu blir det handel över nätet istället. Kommer meddela hundfodermärket att vi inte fått ta del av deras bonussystem och vi lken återförsäljaren är. USELT!
Stort utbud men tyvärr både okunnig och otrevlig personal och tvivelaktig djurhållning i butiken. Påpekar vänligt till kassapersonal och ägare att en produkt som säljs i butiken är livsfarlig för det djur den annonseras till, blev enbart bemött med arrogans och total likgiltighet inför den informationen. Var in i djurrummet där kaniner och gnagare hölls men fick vända ut snabbt p.g.a. en lukt som förknippas med död och förruttnelse. Fick bilden av att man vill tjäna pengar även om det är på bekostnad av djurens välbefinnande och hälsa. Kommer aldrig handla på Zoo Kompaniet i Arninge igen. Varning till alla som tänkt köpa kanin eller smådjur, gör inte heller det i denna butik och ta inte heller råd från personalen kring djurhållning för dessa. Vänd er till erfarna uppfödare med rena fräscha burar och god djurhållning.
Comment on this business

to add Zoo kompaniet map to your website;