facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zoogiganten

Zoogiganten

About

Skånes Största Djuraffär och Zoobutik med djur. Nära till Lund, Malmö, precis vid motorvägen.
Ett center för alla djurvänner med ett litet MINI-ZOO.

Story

Skånes Största Djuraffär vid avfarten Lomma mellan Lund och Malmö. 1500 kvm zoobutik, Djurhotell, Salong, Minizoo, rasthage med mera. Ett center för alla djurvänner.



"Vår butik i Lomma är Skånes största djuraffär och zoobutik.Ett center för alla djurvänner med bland annat Djurhotell, Zoosalong, Minizoo, Rasthagar och dammar med tillbehör.Vi ligger på ett vackert fält mitt mellan Malmö och Lund, nära Staffanstorp. I butiken på 1500kvm hittar du både djur, djurtillbehör och en stor akvarieavdelning där vi t.ex. har en bred variation av saltvattenfiskar och koraller."
Address: Mariedalsvägen 6, 234 35 Lomma
Phone: 040 418 412
City: Lomma
Zip Code: 234 35



related searches:
Similar places near
ZooGiganten Saltvatten ZooGiganten Saltvatten 75 meter En Zoobutik / upplevelse helt i en klass för sig själv! Cederholm som ägt anläggninge...
Zoogiganten salong & hundtrim Zoogiganten salong & hundtrim 76 meter Bra service, finns allt och ingenting till många olika djur. Lilla herren blev nöjd
Reviews
En Zoobutik / upplevelse helt i en klass för sig själv! Cederholm som ägt anläggningen under de senaste åtta åren vilar inte utan ser till att här sker det ständigt nya förändringar och en helt ny avdelning är under uppbyggna. Denna nya avdelningen kommer att ge utrymme för fiskar, fåglar, smådjur och mycket mer till försäljning. Målet är att Zoogiganten 2.0 ska stå klar hösten 2022 till våren 2023 beroende på världsläget. Utanför den synnerligen välsorterade foder och tillbehörsbutiken finns flera spännand avdelningar med en fågelvoljär som utan kostnad fritt får användas an besökarna. Här finns även en fin utställnkng av kaninhus och dammar och såklart barnens favorit minizoo där de får besöka och klappa getter och kaniner! Bland de tjänster som Zoogiganten erbjuder finns ett Hotell för smådjur, fåglar, katter & reptiler. Ett hunddagis, djursalong, valpkurser, hundmassör och veterinär är några andra tjänster som erbjuds här i denna oas för husdjur och de som älskar dem! Mer info hittar du på zoogigantan.se Jag ger Zoogiganten och deras fantaskt trevliga och kunniga personal fem stjärnor och tre tummar upp Gillar du recentionen ge den gärna tummen upp
Hej Måste bara berömma tjejerna ute i salongen. Vi har en stor maincoon hane som inte tycker om att kammas. Men när han kommer till den rödhåriga jätte trevliga tjejen har helt missat namnet. Då blir han lugnet själv. Super service och glada duktiga tjejer. Tusen tack hälsar en lite vingklippt Spike maincoon.
Trevlig och hjälpsam personal med mycket kunskap. Produkter både till hund katt smådjur och fiskar i damm. Rekomenderar verkligen den här butiken plus de har en butik i Malmö också.
Mycket trevligt ställe för hela familjen och trevlig personal kan rekommendera denna djuraffär
Stor sortiment! Här finns allt! Och världens trevligaste och kunnig personal. En fröjd!
Bra utbud och trevlig personal. Trevligt med mini-zoo kaniner och getter för barnen samt en liten rasthage för hundar.
Har älskat att åka hit... Jag trodde inte mina ögon när jag åkte förbi idag och helt förbisett vad som har hänt... Hoppas att Zoo giganten i Lomma kommer tillbaka! Saknar er!
Väldigt fin djurbutik med tillhörande hunddagis. Säljer fiskar, gnagare och massor med tillbehör till större och mindre djur. Som Zoo är det ganska ointressant förutom för de minsta.
Välsorterat, kunnig personal. Stort utbud och trevlig avdelning för att klappa djur, kaniner, getter, får mm
Bygget inte färdigställt efter branden. Trevlig hjälpsam personal. Värt ett besök.
Comment on this business

to add Zoogiganten map to your website;