facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zooprodukter

Address: Klörupsvägen 8-3 , Svedala 233 93, AB, SE
Phone: +46 8 551 177 60
City: Svedala
Zip Code: 233 93



related searches: Öresunds Zoo Produkter AB
Similar places near
Reviews
Min fru jobbar i svedala så hon brukar handla där men nog sista gången. Vi tog hem en bal sågspån och det visade sig halva pallen är blöt och mögel i den. Vi ringde in till dom som svar får vi när ni kommer in nästa gång så ska vi se vad vi kan göra ? Aldrig igen ! Kolla innan ni handlar nåt
De har ett bra sortiment för katt. Handlade kattmat och fick bra hjälp av en trevlig ung kvinna.
Supertrevlig personal. Mycket bra sortiment.
Personalen var trevliga och kunniga och utbudet bra. Här finns saker för hästar, kaniner, undulater, hundar, katter m.m. För hundar hittar man allt från godis till olika borstar, leksaker, schampo och balsam samt fortiflora till både hund och katt. Jag tyckte att utbudet var bra och priserna är inte så farliga. Kanske liiite dyrare än djurbutikerna i Malmö, men inte så farligt.
Visserligen nästan enda kunden i butiken igår någon timme efter öppning. Coronasäkrat. Två anställda i tjänst. Superservice då jag bad om hjälp då det var mitt första försök i butiken. Supertrevlig personal som gör det där lilla extra för en omständig kund. Full pott!
Trevlig och hjälpsam personal
Komplett sortiment för häst och smådjur.Kunnig personal.
Stort utbud och fantastisk personal
Bra butik trevlig personal Har det mesta till hund katt häst och gnagare
Fantastiskt bra service! Fick hjälp med både mått på hundkläder, och passande hundbajspåsar till koppel. Glad att se att dem har Eukanuba hundfoder också :
Comment on this business

to add Zooprodukter map to your website;