facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Zootopia Vet

Zootopia Vet

About

Privatägd Veterinärklinik med humana priser utför operationer, tandstensborttagning/tandröntgen, ultraljudsundersökningar, provtagning, vaccinationer mm. Vi har även direktreglering mot försäkringsbolag.

Story

Veterinärklinik som utför tandåtgärder, operationer, utredningar, bitsår/bölder, vaccinationer, besiktningar mm



"Vi är en välsorterad butik på 320 kvm som ligger i Kärrtorp Centrum, med en veterinärklinik i anslutning till butiken och med bra lastningsmöjligheter direkt utanför butiksdörren!"
Address: Lågskärsvägen 4, 121 55 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-6592050
City: Johanneshov
Zip Code: 121 55


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00


related searches: Anicura regiondjursjukhuset bagarmossen, Hagsätra veterinär, Evidensia Farsta
Similar places near
Zootopia, Kärrtorp Zootopia, Kärrtorp 0 meter Toppen ställe. Lokalt, bra ordning, konkurrenskraftiga priser. Fatta att de har veter...
Årstakliniken Årstakliniken 3 km Toppentrevlig veterinär, kunnig och tog väl hand om vår gammelkatta. Varit här med al...
Reviews
Snabb och bra service. Bra sortiment och jag hittade exakt vad jag var ute efter.
Duktig veterinär med lugnt handlag gjorde kattungen Ebbas första besök till en positiv upplevelse. Även bra och välsorterad butik.
Recenserar sällan men det här stället är värt det. Varit här flera gånger nu och de är konsekvent trevliga, kunniga och väldigt hjälpsamma. Det är såna här ställen som levererar värde över att beställa online för har man några som helst funderingar kan man känna sig trygg att de hjälper en.
Varning!!! Bokade tid för kastering och kom på avtalad tid med nervös liten hankatt som inte fått mat som förberedelse. Ingen var på plats och tog emot oss och ingen gick att få tag på via telefon. Stod utanför i regnet med en stressad katt i en bur i 45 minuter tills vi gav upp och åkte hem. Har fortfarande inte fått svar på nåt av mina väldigt många försök till telefonsamtal. Fick sms med påminnelse om tiden så den stämde garanterat gick ut till oss dagen innan och jag hade tagit ledigt från jobbet. Sämst!!!
Rätt stort, verkar ha det mesta i märkesväg när det gäller foder och sånt. Även ett litet ställ med ekogrejer som jag upptäckte när jag skulle gå. Det finns en veterinär i anslutning till butiken. Känns rent och välsorterat. Det var första gången jag gick dit med min hund, inget extra, men vi går säkert dit igen.
Här finns det mesta du behöver för att ta hand om dina husdjur, inklusive en enklare veterinärmottagning vägg i vägg med butiken. Finns inte det du behöver tar man in det. Vänligt bemötande.
När det var dags för min älskade hund att somna in och vår ordinarie klinik inte har möjlighet att erbjuda hemavlivning vilket kändes som det enda rätta för oss, så valde jag att vända mig till Zootopia. En fantastisk veterinär kom hem till oss och det blev så mycket bättre, lugnare och finare än jag föreställt mig. Otroligt professionellt och respektfullt bemötande på alla sätt. Jag är väldigt tacksam och trots att jag inte har någon erfarenhet av dem i övrigt så rekommenderar jag Zootopia med värme.
Sunniva är den absolut bästa veterinären en kan hitta. Gått med min hund Milo hos henne i 4,5 år och kommer absolut alltid i första hand vända mig till henne framåt.
Världens bästa veterinär Sunniva och trevlig och hjälpsam personal i butiken. Trots att vi flyttat från Kärrtorp sedan länge ser vi det som självklart att vända oss hit.
Bra sortiment för hund sällan trångt snabba köp
Comment on this business

to add Zootopia Vet map to your website;